Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Ben hep kendi takımımı yaratıp tüm adanları aşırı güçlü yapıp forvete kendimin bir izbandut bir se messi gibi kısa boylu versiyonlarını koyuyordum oyun basit hale geliyordu. Şu foruma online oynancak basit ama zevkli bir oyun bulamadık bir türlü. generals zero hour var onlıne stratejı oyunu ona bakabılırsın mert benım severek oynadıgım bır oyundur arkadaslarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 konu dışı gidiyoruz ama ikariam travian gibi daha basit oyunlarda oynayabiliriz.. ittifakta kurarız focusclub diyede... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 konu dışı gidiyoruz ama ikariam travian gibi daha basit oyunlarda oynayabiliriz.. ittifakta kurarız focusclub diyede... travian oo cok acayıp bır oyun o eskıden daha guzel ve kolaydı degıstırmısler o yuzden oynamıyorum uzun zamandır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 travian oo cok acayıp bır oyun o eskıden daha guzel ve kolaydı degıstırmısler o yuzden oynamıyorum uzun zamandır bende uzun süre ikariam oynamıştım. zaten konuları aynı ikariam-travian-klan savaşlarının... olabilir aynı dünyada olup aynı ittifaka geçeriz. ama daha uzatmayalım konudan çok saptık sanırım Yakup abi kızar şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 tamam baska bır konudan devam ederız olmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 @Volkan Bayındır,@Kutluhan A., İletiler taşındı. Zero hour herkes oynayamaz muhtemelen, o biraz da "source hungry" dedikleri sistem gereknsinimleri yüksek, ya da gerçekte belirtilenden daha yüksek malesef. Basit, eğlenceli ve her bilgisayarda oynanabilecek, mümkünse basit ve real time olmalı. Zero hour biraz uzun sürmekte malesef : 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 @Volkan Bayındır,@Kutluhan A., İletiler taşındı. Zero hour herkes oynayamaz muhtemelen, o biraz da "source hungry" dedikleri sistem gereknsinimleri yüksek, ya da gerçekte belirtilenden daha yüksek malesef. Basit, eğlenceli ve her bilgisayarda oynanabilecek, mümkünse basit ve real time olmalı. Zero hour biraz uzun sürmekte malesef : Teşekkür ederiz... Bu oyunlar tabii oynanabilir ama forumun yaş ortalaması 30 gibi bişey. Üyelerimizin birde bunun için zaman ayırabileceğini sanmıyorum... Katılım az olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Teşekkür ederiz... Bu oyunlar tabii oynanabilir ama forumun yaş ortalaması 30 gibi bişey. Üyelerimizin birde bunun için zaman ayırabileceğini sanmıyorum... Katılım az olur.. Herkese uyan bir oyun bulmak lazım. Bizim zamanımızda en popüleri counter strike'tı, quake 3 ve unreal tournament 2004 de diğer favorilerimde benim. Soldat da fena değildi. Şöyle zevkli, zahmetsiz ancak eğlenceli bir oyun bulsak fena olmaz. Youtube'da oynanan oyunlara göz atılmalı aslında hem nasıl olduğuna dair de fikrimiz olur gameplay'i hazır sonuçta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Herkese uyan bir oyun bulmak lazım. Bizim zamanımızda en popüleri counter strike'tı, quake 3 ve unreal tournament 2004 de diğer favorilerimde benim. Soldat da fena değildi. Şöyle zevkli, zahmetsiz ancak eğlenceli bir oyun bulsak fena olmaz. Youtube'da oynanan oyunlara göz atılmalı aslında hem nasıl olduğuna dair de fikrimiz olur gameplay'i hazır sonuçta. Teşekkür ederiz... Bu oyunlar tabii oynanabilir ama forumun yaş ortalaması 30 gibi bişey. Üyelerimizin birde bunun için zaman ayırabileceğini sanmıyorum... Katılım az olur.. olabilir tabiki ama yarış stratejı savaş ne tur olucak oyunun konusu sonucda herkesın zevkı farklıdır demı bunlara göre bı kac oyun buluabılır anket yapabılır ona göre kararlastırabılırız dıye dusunuyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Strateji olmaz, kısa sürebilecek bir şeyler olmalı, maksimum 15 dakika sürmeli. Bayram sonrası detaylı zaman ayırıp önce öneriler için sonra önerileri değerlendirmek için anketli konulara açarak bu işi yapmaya çalışabiliriz bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Oyuncu bende varım abiler futbol oyunları hariç hepsini oynarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2013 önceleri call of duty serilerini oynardım.Belli bir yaştan sonra hepsi basit geliyor .Şu an sadece ps oynarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Bu işlerin eğlencesi multiplayerda. Battlefield 4'ün open betası devam ediyorsa denenebilir bence. Youtube videoları hiç fena görünmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Gta 4 blackops2 maxpyn 3 lord of kings btflt3 gibi bircok 300tldegerinde bir cok oyun var ilgilenen var sa digerlerinide yazarim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Colin mc rea rally 2.0 cok gercekci bir oyun. Arac kaza yapinca hasar aliyor ve etaplar birebir gercek etaplar. Belki eski ama cok sevdigim bir oyundur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap