Tolga Başaran Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2012 Merhabalar ; Bende yeni üyeyim . Uzun bir süredir dizel araçlar kullanıyordum , şimdi ise Focus Ecoboost kullanıyorum , Aracım 5000 'i geçti , Yağını filtrelerini alıp bir ustaya değiştirteceğim , yanlız merak ettiğim ; bu bakımlar için araç maximum kaç km daha gidebilir ? Biraz erken mi davranıyorum acaba ? Ben en son 2000 yılında benzinli araç kullanıyordum onuda 5000'de bir değiştirdiyordum , ama bu yeni teknolojiler filan kafam karıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Merhabalar ; Bende yeni üyeyim . Uzun bir süredir dizel araçlar kullanıyordum , şimdi ise Focus Ecoboost kullanıyorum , Aracım 5000 'i geçti , Yağını filtrelerini alıp bir ustaya değiştirteceğim , yanlız merak ettiğim ; bu bakımlar için araç maximum kaç km daha gidebilir ? Biraz erken mi davranıyorum acaba ? Ben en son 2000 yılında benzinli araç kullanıyordum onuda 5000'de bir değiştirdiyordum , ama bu yeni teknolojiler filan kafam karıştı Merhaba aramıza hoşgeldiniz, benim arabam'da aracınızı, tanışma kısmında sizi tanımak isteriz Konuyu doğru yere taşıdım şimdilik 15.000'de bir periyodik bakımlar... ilk aldıktan sonra 5.000'de yaptırmanızda sizin faydanıza; gereklilik değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Mondeoda 20 binde bir olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap