Engin Uzunoğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2012 Arkadaşlar evde PS3 oynamak için 40inç LCD var. Fakat ben oynarken TV seyredilemediği için mevcut masaüstü bilgisayarıma yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Eskisi 22inç hp fakat sanırım hdcp özelliği olmadığından görüntü alamıyorum. sonuç olarak 22-24 inç arası hdmi bağlantılı, üzerinde dahili hoparlörü olan bir monitör arıyorum. PS3 bağlamadığım zaman bilgisayarda günlük işler için kullanacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Sadece monitör 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 LG nin çok güzel bir monitörü va aynen o bahsettiğin şekilde Engin abi. Bizde de var ama bağlayacak bir PS3 olmadığından sadece pc işlerinde kullanılıyor. Model numarasını yazarımda biraz eski olur sanırsam 1.5 sene oluyor alalı. Aynı zamanta Tv kablosunu bağlayıp tv de izleyebiliyorsun, kumandası bile var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak emre Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 engin bey bence hiç monitör düşünmeyin en az 40 inç oyun modlu samsung alın bende biraz monitör denedim ama tv deki zevki vermedi.sonuçta ps3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 300-400 Tl civarı bir Lg bakmayı düşünüyorum. Tv için yer yok, apple zaten aşırı fiyatlı. Ps3 desteklemiyodur o zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/lcd_tv/853/110011750/samsung_26d450_hd_ready_lcd_tv http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/lcd_tv/853/110011825/samsung_32d450_hd_ready_lcd_tv Bence bu tarz birşey işinizi gayet iyi görür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Bende Samsung 22" var, oyunlarda felan çok memnunum. Modeli aklımda değil evden yazarım ama dahili hoparlörü yok, hdmi girişi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yarın satürn'e gidip bakacağım. Sent from my HTC One X Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap