Mert Gülkokan Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2012 İlk kasalarin belirli bolgelerinde sunger kullanilmis sanirim ufak capli yalitim amacli benim aracta belirli bolgelerdeki kaybolmustu elde kalan teklerle yenilerini yaptim Elde kalan tekli olanlari soktum Sol ust motor kaputundaki sunger hemen on cam izgarasinin altinda duruyor sag ustteki on kapi icinin ust kisminda alttaki parca ise on kapi alt tarafinda bulunuyor İs yerinde buldugum ayni kalinliktaki ancak biraz daha sert olan sungeri elimde bulunan parcalari uzerinden keserek cogalttim Elimde bulunan mat siyah sprey boya ile boyadim Sonrasinda eski yerlerine tekrardan yapistirdim Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Bir farklılık oldu mu, olduysa ben de yapabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Emeğinize sağlık..Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Mert eline sağlık iyi iş çıkarmışsın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Teşekkürler herkese daha bir deneme yapamadım yola çıkınca anlarım fark edip etmeyeceğini ancak pek bir umudum yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Abi Fark oldu mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Abi Fark oldu mu ? Anlamadim desem yeridir kardesim ama onlarin oraya konmasinin kesin bir sebebi vardir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Anlamadim desem yeridir kardesim ama onlarin oraya konmasinin kesin bir sebebi vardir Anladım abi. Bir sebebi vardır tabikii hani değişti daha sert kalın vb cinsinden Peki Bizim Focus'ların Ses alması başka türlü önlenemez mi ? Bir yorumun var mıdır abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Anladım abi. Bir sebebi vardır tabikii hani değişti daha sert kalın vb cinsinden Peki Bizim Focus'ların Ses alması başka türlü önlenemez mi ? Bir yorumun var mıdır abi ? Aslinda.sessiz arabalar.bizimkisi mesela motor sesi pek fazla gelmiyor ancak kapi gicirtisi var o yuzden fitilere el atmakta fayda var. Su an en buyuk ses san yan aynadsn geliyor sanirim kaporta ile birlestigi yerde yalitim sungeri var zamanla o suunger bozuluyor bakalim simdiki planim oraya el atmak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Takipteyim Abi Bir Fayda Olursa Hemen Uygulayacağım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap