Hakan Terzi Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2012 aracım 2011 focus collection park ampüllerini turuncu yapmak istiyorum fakat 12v 3w mi 5w mi bileniniz varmı ? ayrıca 3se 5w takarsam farı yakarmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 5 watt kama tabanlı ampul Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Terzi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 yani 5 watt çok teşekkürler cevap için yarın finalden hemen sonra yapıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 yani 5 watt çok teşekkürler cevap için yarın finalden hemen sonra yapıcam Elinizde bir kitapçık olması gerekir, orada yazıyor bunların hepsi kontrol etmenizde fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Terzi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 arabanın kullanım klavuzu dimi kitapçık dediğiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 arabanın kullanım klavuzu dimi kitapçık dediğiniz ? Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Terzi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 orda volt/watt olarak yazmıyor yada ben göremedim ama bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 orda volt/watt olarak yazmıyor yada ben göremedim ama bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Yazar yazar altında liste halindedir direk yoksada..Olmaz olur mu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Terzi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 şimdi gördüm haklısınız :) 5 watt yazıyor ama ben 3 diye hatırlıyorum nedense bi ara bakmıştım toshiba koymuşlar hatta 5 takınca yakmaz inş bazı farları görüyorum focuslarda o parkların orası bembeyaz olmuş yanmış gibi özellikle tit.lerde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Elektrikciye kama ampul demeyin anormal tepkiler alabilirsiniz turuncu dipsiz ampul istemeniz yeterli ;5w bu arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hakan Terzi
aracım 2011 focus collection park ampüllerini turuncu yapmak istiyorum fakat 12v 3w mi 5w mi bileniniz varmı ? ayrıca 3se 5w takarsam farı yakarmı ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap