Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Merakla bekliyoruz. Sesi açtım ve motor sesini aldığına bizzat şahit oldum. Bu nasıl bir şeydir yaa. Çok komiğime gitti. :D Ecoboost larda motorun bazı seslerini iç mekana veren sistemin esintisi galiba :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 (düzenlendi) Bundan yıllar önce amcam ya 94 yada 95 senesinde 0 kia capital almıştı.Teybinde radyoyu açtığınızda radyodan aynı motor sesini alıyordu.Servise gitmişti 1 hafta içinde halletmişlerdi hatta çoğunda vardı bu sorun. Ford a bunu yakıştıramadım derken aklımda bu olay vardı arkadaşlar Ve sene 2012 aynı sorun farklı araç 17 sene geçmiş hakikaten helal olsun.Ben bu sorunu bildireli bir buçuk ay oldu ve söylenilen bahaneye bakın şaka gibi yaa Mayıs 30, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Haziran'da geliyor az sabır Bana faydası neki Yakup,atı alan üsküdarı geçti,hatta ......giren şemsiye açılmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Bana faydası neki Yakup,atı alan üsküdarı geçti,hatta ......giren şemsiye açılmaz Olur olur öyle deme; hem sadece kendini düşünme camım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Olur olur öyle deme; hem sadece kendini düşünme camım. Bana bi faydası olacağını sanmıyorum,gelsin alacak olanlar için güzel bi gelişme ama benim şuan yaşadığım problemi gidermiyor.Serviste hoporlörler kontrol ettiler,denileni iletiyim hoporlör zayıf ve olduğu için cızırtı yapıyomuş ve dolaylı olarakta hoporlörün kalitesizliğinden bahsettiler,ne kadar hoş bi durum dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Bana bi faydası olacağını sanmıyorum,gelsin alacak olanlar için güzel bi gelişme ama benim şuan yaşadığım problemi gidermiyor.Serviste hoporlörler kontrol ettiler,denileni iletiyim hoporlör zayıf ve olduğu için cızırtı yapıyomuş ve dolaylı olarakta hoporlörün kalitesizliğinden bahsettiler,ne kadar hoş bi durum dimi? Sony ile hoparlör değişmiyor ama.... Yine olacaktır madem öyle. Ama bu konuda ki olay farklı sendeki farklı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Sony ile hoparlör değişmiyor ama.... Yine olacaktır madem öyle. Ama bu konuda ki olay farklı sendeki farklı.. Yok konu farklı haklısında sonuçta cızırtı diyince biyerden bana dokunuyor,bu arada hoporlör farklıymış bizim focus 2 lerde hoporlör malzemezi bile cızırtıyı pek mahel vermiycek malzemeden imal edilmiş,hoporlör içindeki bizdeki kağıt olandan bahsediyorum.Neyse konuyu dağıtmıyayım fazla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Focus 2 ile kıyaslamıyorum. F3 sony'li ile kıyaslıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Öyle dandik aux girişi koyacaklarına arka kapıya tweeter koysunlar!!!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Focus 2 ile kıyaslamıyorum. F3 sony'li ile kıyaslıyorum. Ben kıyaslıyorum,sonuçta kalite,kalitesizlik diye irdeleyince aynı kapıya çıkıyor.Bu arada normalde bu sony takıntısını atlatmıştım yine nüks ettirdi bu cızırtılar malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Öyle dandik aux girişi koyacaklarına arka kapıya tweeter koysunlar!!!! Sony ile 2 twet 1 sub center geliyor. Değişirsin arabayı sürücü destekleri de var.. Tam sana göre. Ama avatar koymazsan sana yine satmayacaklar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Ben kıyaslıyorum,sonuçta kalite,kalitesizlik diye irdeleyince aynı kapıya çıkıyor.Bu arada normalde bu sony takıntısını atlatmıştım yine nüks ettirdi bu cızırtılar malesef. Ama hatalı kıyas. Bu zaten bilinen eksiklik ki bu dediğin çözüm yolu değil. Ayrıca buna eksiklik denir mı ? Bence denilmez. Bu sunulmuş yani bilerek alıyoruz. Bu adam Sony opsiyonu neden sunuyor başka yerde ? Böyle düşünelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Sony ile 2 twet 1 sub center geliyor. Değişirsin arabayı sürücü destekleri de var.. Tam sana göre. Ama avatar koymazsan sana yine satmayacaklar Yakup değiştirirsem 3 olacak focus 3 3 focus diyosun yani yeter Yakup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Ama hatalı kıyas. Bu zaten bilinen eksiklik ki bu dediğin çözüm yolu değil. Ayrıca buna eksiklik denir mı ? Bence denilmez. Bu sunulmuş yani bilerek alıyoruz. Bu adam Sony opsiyonu neden sunuyor başka yerde ? Böyle düşünelim. Bu arada Yakup yazdıklarında haklısın,ben sony diye söylüyorum çünkü mevcut olan ve daha öncedende sunulmuştu diye,ben 6-7 seviyelerine çıkartınca sesi başlıyor cızırtı.Beni rahatsız eden bu sony olmasın varsın x marka olsun ama azda olsa keliteli ses işiteyim ,beklentim çok yüksek değil aslında olması gerektiği kadarı bekliyordum,dum,dum dum .......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Bu arada Yakup yazdıklarında haklısın,ben sony diye söylüyorum çünkü mevcut olan ve daha öncedende sunulmuştu diye,ben 6-7 seviyelerine çıkartınca sesi başlıyor cızırtı.Beni rahatsız eden bu sony olmasın varsın x marka olsun ama azda olsa keliteli ses işiteyim ,beklentim çok yüksek değil aslında olması gerektiği kadarı bekliyordum,dum,dum dum .......... Eğer öyle ise haklisin kimi diyor bu yok kimi diyor ben duymuyorum. F2 veya F1 de bu tür ses duymadım. Eğer hatalı üretim varsa en kötü makyaj zamanı çözülür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap