Sinan Çınar Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2012 Ekranda DTC E510 arızasını gördüm.Bu arıza kodunun ne olduğunu bilen var mı ?Nette aradım bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Ekranda DTC E510 arızasını gördüm.Bu arıza kodunun ne olduğunu bilen var mı ?Nette aradım bulamadım. Hocam Gösterge Ekranında Mı Yandı?Yoksa Cihaza Bağladınız Orada Mı?Gösterge Ekranında Öyle Hata Kodu Yazmaz Diye Biliyorum Ben Bir de Bilindik Bi Arıza Kodu Gelmedi Bana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 (düzenlendi) Hocam Gösterge Ekranında Mı Yandı?Yoksa Cihaza Bağladınız Orada Mı?Gösterge Ekranında Öyle Hata Kodu Yazmaz Diye Biliyorum Ben Bir de Bilindik Bi Arıza Kodu Gelmedi Bana... Yol bilgisayarı ekranında baktım test menüsünden. Mayıs 30, 2012 Sinan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Abdurrahman B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 P0510 : KAPALI GAZ DURUM DUGMESi ARIZASI İşaret kodu P olarak bu..E kodunu bende hiç görmedim açıkcası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Maalesef bunun anlamını ben de bilmiyorum Yabancı Ford forumlarından araştırdım genelde bu hatayı alan herkes aracın çekişinde düşme olduğunu söylüyor.Ama maalesef çözümü ve bunun ne anlama geldiğini kimse bilmiyor.En iyisi aracı servise götürün. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Teşekkürler cevaplar için.Servise gideceğim ama karneleri verdikten sonra :)Servis bayağı uzak bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Abdurrahman B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 dtc d900 de diğer bilinmeyendi..Bilen varsa ne alaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Alıntıdır: Çevrilmişi: ok ... bu kodları panelinin geliyor? Ben bu kodları hex şeklinde DTC kodları ama kodları değildir ve dönüştürme ihtiyacı bildiren bir mesaj bulduk. Anlaşılan E510 bir yol hızı hata kodudur .. gibi bir jag forumunda bir yazı üzerine bulundu ..: hihi: E510 49408 için Aralık hüküm ve c100 dönüştürür yılında 58.640 dönüştürür. şimdi sadece bu biraz daha dönüştürmek için .. Bunu başaracağım! Orjinali: ok... are these codes coming of the instrument cluster? I have found a post that states these codes are not Dtc codes but codes in hex form and need converting. Apparently e510 is a road speed error code.. as found on a post on a jag forum..:hihi: E510 converts to 58640 in dec terms and c100 converts to 49408. now just to convert these some more.. I will get there! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Teşekkürler cevaplar için.Servise gideceğim ama karneleri verdikten sonra :)Servis bayağı uzak bana. Bu hata sadece test menüsüne girince mi yoksa kendiliğinden mi çıkıyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Alıntıdır: Çevrilmişi: ok ... bu kodları panelinin geliyor? Ben bu kodları hex şeklinde DTC kodları ama kodları değildir ve dönüştürme ihtiyacı bildiren bir mesaj bulduk. Anlaşılan E510 bir yol hızı hata kodudur .. gibi bir jag forumunda bir yazı üzerine bulundu ..: hihi: E510 49408 için Aralık hüküm ve c100 dönüştürür yılında 58.640 dönüştürür. şimdi sadece bu biraz daha dönüştürmek için .. Bunu başaracağım! Orjinali: Valla Hocam süpersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Bu hata sadece test menüsüne girince mi yoksa kendiliğinden mi çıkıyor ? Önce uyarı lambası yandı sonra test menüsüne girdim orada göründü hatalar.1.si D900 2.si E510. 2 bilinmeyenli denklem bunlar:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman YILMAZ Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Selamlar; Bu konuyuda bi hortlatalım son ileti yazılalı 1 yıla yaklaşmış. geçen süre zarfında bu hata kodlarının ne olduğunu öğrenebilen oldumu acaba. geçenlerde (LPG indiriminden sonra) her zaman aldığım shell den gaz aldım. bir süre sonra motor arıza lambası yandı (seyir halindeyken fark ettim) aracı durdurdum motoru tekrar çalıştırdım hiç sönmedi. öğleden sonra yanmıştı akşam saatlerinde söndü. Gimatta arabayı aldıktan sonra Bosch servisine göstermiştim yine oraya gittim söndüyse bakmaya gerek yok gazdandır dediler. aracın test menüsüne girip baktım; DTC #01 D900 yazıyor. Acaba bu hangi arızanın kodudur. Bilen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman YILMAZ Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Tekrar Merhaba Arkadaşlar; D900 kodunu internetten biraz araştırdım. Yabancı sitelerde 2 farklı söylentiye rastladım. 1- Yalın ya da Zengin falan gibi çevirdi google amca buda bizim zengin karışım dediğimiz lpg hatası heralde. 2- Nonspesifik iletişim kesilmesi deniyor. Herhangi bi arıza olmadığından sadece aracın akü bağlantısı falan kesilirse bu kodun çıkacağını söylüyor. hala net bir bilgiye ulaşamadım. Son zamanlarda akü kutuplarını söken oldumu acaba eğer varsa test menüsüne bi bakabilirmi zahmet olmazsa? ya da aracında herhangi bir hata kodu almazken akü kutuplarını söküp sonra test menüsünden kontrol edecilecek birisi varmı acaba? çok şey istiyorum pardon ama merak işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sinan Çınar
Ekranda DTC E510 arızasını gördüm.Bu arıza kodunun ne olduğunu bilen var mı ?Nette aradım bulamadım.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap