Emre D. Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2012 Arkadaşlar tercih edicek olsanız hangisini alırdınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 eeee...ben mi bişey göremiyorum yoksa hakkaten boş mu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 eeee...ben mi bişey göremiyorum yoksa hakkaten boş mu.... Bekir bey beceriksizliğimi hemen yüzüme vurmayın ekleyemedim bi döküman resim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Taşınmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 nereye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 nereye Suan bulunduğu doğru yere 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 (düzenlendi) Bekir bey beceriksizliğimi hemen yüzüme vurmayın ekleyemedim bi döküman resim Olurmu öyle şey.... acaba gerçekten birşey yüklendide ben mi göremiyorum diye sormuştum... Mayıs 30, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 motor tercihinide yazsaydınız keşke 520d 184 bg A6 2.0 TDI 177 bg die biliyorum BMW'nin bir artısı daha arkadaş itiş olması ben kesinlikle 5 serisi alırdım 520d fiyatına nerdeyse 3.0 TDI A6 alıyorsun o farklı ama ben bmw tercih ederdim arkadan itiş artı iç dış tasarım olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 525xdrive oluyorsa o, olmuyorsa 520d. Audi Bmw'nin yanından geçemez bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 BMW alırdım. Tek sebebi tasarımı. Ama ben Mercedes ciyim. Tabi yeni e serisi sedan pek de güzel değil malesef. Fakat coupesine bayılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 A6 nın ön tasarımı çok güçlü, iç mekan daha özenli görünüyor ama arka kısımda bir "küt"lük var, aracın genel intibasını aynı şekilde noktalayamıyor gibi.. Zor soru, yeni A6 hayli iddialı hale geldi E serisinin konforuna çok yakınken artık 5 serisi kadar eğlenceli de olabiliyor, arada hala farklar var ama anlamak herkesin harcı değil, ben olsam tanıdık bakışlarından dolayı Bmw yi seçerdim herhalde. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Boş muhabbet ben yokum....passs... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Abdurrahman B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Tabiki F10..Audi yıllardır ısrarla aynı tip kasayı boyadı boyadı sürdü piyasaya..F10 ise görünce tamam denilecek bir tasarımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 525xdrive oluyorsa o, olmuyorsa 520d. Audi Bmw'nin yanından geçemez bence. Xdrivela yanlayamazsın Hasan ya boşver Kapatıcan DTCyi kaydır kaydır git Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Xdrivela yanlayamazsın Hasan ya boşver Kapatıcan DTCyi kaydır kaydır git 218 BG :smiley2k: Varsın yanlamasın. Biz bir çözüm buluruz ona. :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap