Koray Sekitmen Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2012 Diğer forumalrdan edindiğim bilgiye göre, Konya yolu üzerinde bulunan şu önüne gelince hızımızı 70'e düşürüp sonra gazı köklediğimiz radarlarda artık ortalama hız kontrolü yapılıyormuş arkadaşlar. artık sabit hızda gitmek zorundayız yani, 4-5 şerit yolda 70 le nasıl gideriz bilmiyorum ama cezalar artık gelecek gibi gözüküyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Bir kaç aydır böyle evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Ortalama hizi nasil olcuyorlarmis peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Ortalama hız derken? kaç km. geriden ölçmeye başlayabilir ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 İki radar arasındaki geçiş zamanına bakıp ortalama süratinizi ölçüyorlardır. Sistem plaka tanıma ile çalışıyor. Sistem İstanbul'da çeşitli noktalarda uzun zamandır zaten var. Fakat bu iki nokta arası 1-2km civarında olduğundan çok rahatsızlık vermiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Şöyle işliyor; araç plakanı ve saati okuyor; 2 numaralı noktada tekrar plaka ve saati okuyor. Ortalama x hızı ile alacağın km bellidir yol=zaman x hız Budakikadan önce yol aldıysan plakacığına ceza geliyor 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 heee 2 nokta var yani, bende klasik tek araç var nasıl ölçecek ort. dedim kendi kendime Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 iki radar arasını zaman olarak hesaplıyorlar, bu hesaplanan değerden kısa sürede gittiysen senin gittiğin zamanı hıza çevirip cezayı postalıyorlar, fotoğraflarıyla birlikte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Biz Ankara'da yeni gördük umarım alışırız fazla zarar görmeden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 (düzenlendi) 1 aydır böyleymiş bana gelen duyuma göre,kimse takmaz diyorum Akşam toplanmışız yapıştırmışız nasıl tin tin gidelim demi İki kamera arasında ki dk. hesaplanıyor . Mayıs 31, 2012 İbrahim Maden tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 1 aydır böyleymiş bana gelen duyuma göre,kimse takmaz diyorum Akşam toplanmışız yapıştırmışız nasıl tin tin gidelim demi İki kamera arasında ki dk. hesaplanıyor . Bu işin şakası yok abi mecbur takcazzz sen toplanmadan bi kaç saat önce söyle biz yavaştan gelelim yanına yoksa arabayı satar ceza öderiz bu sistemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Bu işin şakası yok abi mecbur takcazzz sen toplanmadan bi kaç saat önce söyle biz yavaştan gelelim yanına yoksa arabayı satar ceza öderiz bu sistemde Tek cezam radar zaten ben genelde tin tin takılıyorum ama toplanınca arabaya şeytan giriyor san ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Tek cezam radar zaten ben genelde tin tin takılıyorum ama toplanınca arabaya şeytan giriyor san ki ben diyorum hep yavaştan gidelim diye ama dinleyen kim işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 ben diyorum hep yavaştan gidelim diye ama dinleyen kim işte Doğru hep diyorsun gazlayıp gidiyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap