Bekir B. Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2012 Geçenlerde kahvaltı için yola çıkıp kendimizi Beypazarında bulduk ...hazır gelmişken bir kaç kare resim çekeyim dedim..ama altını çiziyorum amatörce..... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Dizel arabayla devam rotasını da çiziyim: Beypazarı-->Mudurnu-->Abant (arka yoldan girişte, minibüste köfte ekmek yapan amcadan yemek, odun ateşinde alüminyum çaydanlıkta çay keyfi)-->Bolu--> (Eski Yoldan) Gerede --> Kızılcahamam (vakit durumuna göre Soğuksu Milli Parkı'nda çay molası) --> Kazan (Belediye'nin karşısında et lokantalarından birinde akşam yemeği: et kavurma...) --> Ankara... Uzun zamandır yapamıyorum, güzeldir... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Mangal mı yaksak ne 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Beypazarı madensuyu fabrikasına gittiniz mi? Özel şişelerde madensuyu ikram edip tesisi gezdiriyorlar. Çok güzel fotolar elinize sağlık, tekrar gitmiş kadar oldum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Beypazarı madensuyu fabrikasına gittiniz mi? Özel şişelerde madensuyu ikram edip tesisi gezdiriyorlar. Çok güzel fotolar elinize sağlık, tekrar gitmiş kadar oldum. Yok Aydın gitmedim ama not aldım kısmet olursa gidicem...Çok teşekkürler.... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Tabiiii bunu da unutmayalım :P :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Fotolar güzel , keyifler güzel Abicim birgünde şöyle çıkıp kendini Edirne'de bulsan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Fotolar güzel , keyifler güzel Abicim birgünde şöyle çıkıp kendini Edirne'de bulsan Canım kardeşim Mert inanırmısın bir arkadaş Enez i çok beğendiğini söylemişti ....bir yaz fırsat oldu gitmiştim....yani neden olmasın inş.... :P Ama önce sen bir Ank. yap istersen.... :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Mangal mı yaksak ne aynı güzergahı biz de denesek bi pazar nasıl olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 aynı güzergahı biz de denesek bi pazar nasıl olur Aslında çok güzel yöresel yiyeceklerde mevcut......tabiii benim gibi kırmızı et den kırmızı kart yediyseniz... :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 aynı güzergahı biz de denesek bi pazar nasıl olur Korayım siz sabahtan giderseniz ben akşam çökerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap