Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Acikcasi bana cok mantikli gelmiyor bu takas bende dusunmustum hatta satmaktan kil payi dondum. 2 yasinda daha 30000 km deki arabayi satip ayni marka ayni donanim sadece kasa degistirmis bir arabaya ustune 15 20.000 TL eklemek pek mantikli degil Cihan ben 2,5 u birde 11 500tl verip f3 aldım...ben memnun oldum...ama tabi dediğin gibi tercih işi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Cihan ben 2,5 u birde 11 500tl verip f3 aldım...ben memnun oldum...ama tabi dediğin gibi tercih işi.... Dogrudur Bekir abi bende vericektim arabayi hatta guzelde bir fiyata anlasmistim ancak benden 22.000 TL gibi bir fiyat isteyince vazgecmistim ama senin ki gibi 11.500TL olsaydi mantiksiz diyemezdim sanirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Yavaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Merhaba arkadaşlar Focus HB 2011 model 1,6 TDCI 90HP Buz Beyazı Collection donanımlı Sony teypli titanyumlardan çıkma 31500km de 30000 bakımı yeni yapıldı. Sol ön çamurluk, ön tampon , sol far köpeğe çarptığım için değişti yetkili serviste . Resimler mevcut. Aracımı satmayı düşünüyorum. Fiyat aralığı olarak ne kadar belirlemeliyim? Önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Sorunuzu eski konunuza ekledim. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap