Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 (düzenlendi) Ne kızacağım... Ben Ford'u savunmak için yazmadım... Burada sürekli yakınmaktansa sorunu çözmeye yönelik yöntem öneriyorum. İsteyen kullanır, istemeyen forumda şikayet etmeye devam eder. Bu bir üretim hatasıdır, üretim hatası olarak çok sayıda şikayetin belgelenmesi gerekir, bu da genel merkezde görüşülür ve ücretsiz bir çözüm önerisi için tüm servislere talimat çıkar. Üretim hatası sadece Ford'a mahsus değildir, tüm markaların yeni modellerinde mutlaka görülür, bunu hızla fark eden ve çözen markada bu dillenmez, sorunu görmezden gelen veya geciktiren markalarda ise uzun vadede güvensizlik etiketi yapışır. Süreç böyle. Gerisi size kalmış... Cem Bey bu ses gelme işinde ben de biraz pimpirikliyim; müziği de yalnız olduğumda standart müzik hoparlörleri ile 15-25 arası dinliyorum ama böyle bir ses hiç duymadım aksine akıcı ve net bir ses geliyor sadece 25'i geçince çok bas vuran şarkıda dikiz aynası biraz sarsılıyor. Sanırım üretim hatası ve her araçta olmuyor? ( Sürücü koltuğundan muzipçe gelen gacır-gucur ses var tabi bir de ama onu da garantiden değiştirecek servis, parça bekliyoruz ) Mart 19, 2013 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Cem Bey bu ses gelme işinde ben de biraz pimpirikliyim; müziği de yalnız olduğumda standart müzik hoparlörleri ile 15-25 arası dinliyorum ama böyle bir ses hiç duymadım aksine akıcı ve net bir ses geliyor sadece 25'i geçince çok bas vuran şarkıda dikiz aynası biraz sarsılıyor. Sanırım üretim hatası ve her araçta olmuyor? ( Sürücü koltuğundan muzipçe gelen gacır-gucur ses var tabi bir de ama onu da garantiden değiştirecek servis, parça bekliyoruz ) Yeni serilerde yok, zaten olanlarda 6-7'de başlıyor. Ağır mı işitiyorsunuz, 15-25??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Yeni serilerde yok, zaten olanlarda 6-7'de başlıyor. Ağır mı işitiyorsunuz, 15-25??? ilginç olan sağ tarafta sesin aşırı rahatsız edici ancak sol tarafta neredeyse hiç olmaması -kendi adıma- tüm parçalar vsde bire bir aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Bendede aynı şekilde sağ tarafta aşırı ses var, üstelik ses 5-6 seviyelerinde ve bas ortada iken yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 ilginç olan sağ tarafta sesin aşırı rahatsız edici ancak sol tarafta neredeyse hiç olmaması -kendi adıma- tüm parçalar vsde bire bir aynı. He he bende de öyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Yeni serilerde yok, zaten olanlarda 6-7'de başlıyor. Ağır mı işitiyorsunuz, 15-25??? =) Sürekli değil; yalnız olduğumda ve binde bir güzel, hoşuma giden bir parça çaldığında o kadar yüksek oluyor sadece. Sürekli yüksek sesi kaldırmaz herhalde kulaklarım... Yeni seri dediniz de; 2012'nin ikinci çeyreği yeni seriye giriyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 =) Sürekli değil; yalnız olduğumda ve binde bir güzel, hoşuma giden bir parça çaldığında o kadar yüksek oluyor sadece. Sürekli yüksek sesi kaldırmaz herhalde kulaklarım... Yeni seri dediniz de; 2012'nin ikinci çeyreği yeni seriye giriyor mu? Sorun olmadığına göre: Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Sorun olmadığına göre: Evet Şanslı değilmişim; üretimi düzeltmişler yani... =) Teşekkürler cevaplarınıza. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Böyle birşey gördüm nette gezinirken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 20.03.2013 - 00:48 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Böyle birşey gördüm nette gezinirken. Sitemizde bol bol gördük bunları amann Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Pionerr gördük mü ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Pionerr gördük mü ? orjinalini görmedik, pioneer olduğu iddia edileni gördük. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 orjinalini görmedik, pioneer olduğu iddia edileni gördük. buda pek orjinal değil sanki...ekranın etrafındakilerni garajında kendi mi yapmış nedir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2013 20.03.2013 - 00:48 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Böyle birşey gördüm nette gezinirken. Ustune para verseler takmam bunu arabama.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Ustune para verseler takmam bunu arabama.. Tam olarak kaç paradan bahsediyoruz:)...Hani ilgilenen arkadaşlar olabilir de...) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap