ibrahim murat Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 İbrahim bey 3 yıldır biz bunları yeterince araştırdık konuştuk tartıştık, forumu detaylı incelerseniz göreceksinizdir. Umarım amacınıza ulaşırsınız ama hırsız kelimesini hırsınıza vermek istiyorum çünkü hoş değil bu site şirketleri suçlama yeri değil lütfen kurallar bölümünü inceleyiniz. Hakaret etmeden iletilerinizi yollayın lütfen. Formdaki başlıkların ve mesajların çoğunu okudum ama benim gibi bu köpük-astarlardan şikayetçi olan bir paylaşım göremedim belki de gözümden kaçmıştır. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yukarda not yazmışsınız, şimdi gördüm. Bana söylemenize gerek yok siz direk başlık açabilirsiniz. İçinde hakaret vb şeyler olmadan ama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Arkadaşlar geçen gün Aracımın orjinal teyp ine dönüştürücü taktırarak anfi + bass hopörleri ağlattım... Şöyleki orjinal teyp de anfi çıkışı olmadığı için dönüştürücü takılıyor bu dönüştürücüler de teyp in her hangi bir ses çıkışından sinyal alınır birde tetikleyici dedikleri anfinin açılmasını sağlayan sinyal kablosu bağlanarak yapılır. İki çeşit dönüştürücü vardır. Akıllı dönüştürücü dedikleri teyp açıldığında hopörlerden sinyal alan ve anfiyi açtıran akıllı dönüştürücüler birde uzun zamandır kullanılan eski tip dönüştürücüler ki bunlar elektiği teyibin herhangi bir yerinden alınır mesala teyp için ışıklarından... Bluetooth un çalışması için ses çıkışında bluetooth olanından ses sinyalini alarak bluetooth olayını çözümleyebiliyoruz. Akıllı dönüştürücü bağladık anfi sürekli açık kalıyor eski sistem dönüştürücü taktığımızda anfi elektirik sinyalini teyp ışığından alıyoruz fakat belirli bir süre sonra elektik kesiliyor anfiye giden (rem) sonra anfi kapanıyor teyp çalışmaya devam ediyor. Fakat birkaç saat bekledikten sonra yine normal a dönüyor. anfiyi değiştirdik farklı dönüştürücüler denedik kablo takımını değiştirdik yine çözümleyemedik. Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 @ismail kırbaş, Bazı amfiler ısındığı için otomatik olarak kendini kapatır, dinlenip soğuduktan sonra tekrar devreye girer. Öyle bir şey olmasın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yok üstadım soğuk kende aynısını yapıyor. Öyle bişey ki bütün sistemi dışardan yaptık elektronik ci arkadasım kafayı yedi:) bi türlü çözülmedi an itibarı ile hala aynı şekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2014 Yok üstadım soğuk kende aynısını yapıyor. Öyle bişey ki bütün sistemi dışardan yaptık elektronik ci arkadasım kafayı yedi:) bi türlü çözülmedi an itibarı ile hala aynı şekilde audison marka anfi ile sorunun çözülebilir ustam öyle önerdi oişini görür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Köfteci Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 ustam yan hoparlarlerin boyu tam olarak ne orjıanlınde bılgınız varsa verirmisiniz ne baoyutlara kadar değiştire biliriz birde yardımcı olursanır cok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Yukarda çap diye arama yapın anasayfaya gelip. Göreceksiniz zaten ölçüsünü. Herşey var sitede bi aratsak keşke Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Köfteci Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Yukarda çap diye arama yapın anasayfaya gelip. Göreceksiniz zaten ölçüsünü. Herşey var sitede bi aratsak keşke ustam malum yenı olunca acemilik var böyle yavas yavas öğreniyorum :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 elinize sağlık emek harcanmış tuş takımının olduğu kısımın açılışında sadece 2 vidamı var benmi göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 elinize sağlık emek harcanmış tuş takımının olduğu kısımın açılışında sadece 2 vidamı var benmi göremedim altta ki 2 vida var üstte tırnak tutuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 (düzenlendi) Selamlar herzamanki gibi bazı sorularım var Bir kaç konuyu okudum. Kısaca bazı bilgiler edindim. Aracıma hoparlör taktıracam ama ben çok aşırı sesi sevmiyorum sadece biraz daha net çıkması için. Anfi falan değil sadece Hoparlörleri çıkartıp yenilerini takacağım. Anladığım kadarıyla 6,5'' ( 16,5 cm) Coaxial almam gerek. Birde dikkat etmem herhangibir şey varmı? Örnek watt, giriş çıkış gibi.. Marka ne olmalı. Kenwood, JBL,Pioneer; Bulabilirsem Bose,JVC.. gibi. Teşekkürler. Şimdiden iyi bayramlar. Temmuz 16, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 (düzenlendi) Anladığım kadarıyla 6,5'' ( 16,5 cm) Coaxial almam gerek. Birde dikkat etmem herhangibir şey varmı? Örnek watt, giriş çıkış gibi.. Marka ne olmalı. Kenwood, JBL,Pioneer; Bulabilirsem Bose,JVC.. gibi. 6,5" ya da 16,5 cm doğru ölçü. Ancak koaksiyal arkalar için geçerli, önler komponent yani midbas ve tiz üniteleri ayrı. Saydığınız markaların hepsinin iyi ve vasat serileri var, ve hiçbiri otomobil düzenlerine sınırlı kalmıyorlar. Ben doğrudan nokta atış yapacağım. İki seçenek var: 1. Alpine SPR 60 koaksiyal arka için ve SPR 60 C komponent önler için. Verimli, temiz ses üreten memnun kalacağınızı düşündüğüm ürünlerdir. 2. Hertz DCX 165 koaksiyal arka için ve DSK 165 veya ESK 165 (para durumuna göre) komponent önler için. Güç değerlerinin hiç önemi yok, ses kalitesi açısından hiç önem taşımazlar ve standart amfi çıkışı ile hepsi baş edebilir. Verimlilik değeri önemli, SPL diye geçer ve 90 dB'in kesin üzerinde olmasına bakın. Kolay gelsin... Temmuz 17, 2015 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Güç değerlerinin hiç önemi yok, ses kalitesi açısından hiç önem taşımazlar ve standart amfi çıkışı ile hepsi baş edebilir. Bir yerlerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama hoparlör amfi çıkışından güçlü olursa amfiye fazla yüklenir ve clipping olur, hem amfi hem hoparlörler zarar görebilir tarzı birşeyler yazıyordu. Bana pek mantıklı gelmedi ama bahane ile fikrini sormuş olayım abi :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2015 Komponent ler sadece anfi yada anfiyle iyi calisir gibi biseyler okumuştum. Bunlar aldigimda anfi almak zorunda kalirmiyim?. Tesekkurler iy bayramlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap