Bu popüler bir ileti. ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2012 Bu popüler bir ileti. Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2012 İlk olarak takılan sistemin tamamı Ana ünitenin çıkışı alttaki tırnakları çıkardıktan sonra içerideki vidalara ulaşılır Ana ünite daha doğrusu sadece tuş takımı konsoldan ayrılıyor.Ana ünite içeride duruyor görüldüğü üzere Tekrar tuş takımı ayrılınca ana ünite ortada Ana ünite nin arkası ve çıkışları İşte ana ünite tuş takımını çıkarmak için klipsi çıkarttıktan sonra sökülen vida yuvaları ve vidalar Kapıların sökülüşü toplam 5 adet vida ile tutturulmuş focus 2 de sadece 2 somun vardı kapıları tutan geri kalan sadece klipslerdi onlarıda bir çoğunu bir sökmeden sonra mecburen yeniliyordunuz ses yapmaması için. Tweeter lar ve kapağı sökümü Ve kapılar sökülür Bu etiketleri sökmekte fayda var daha sonra düşüp içeriden kabin patlamış tarzı sesler verebiliyor(tecrübeyle sabittir ) Hangisi kartondan tabiki soldaki Arka kapılar da hatırladığım kadarı ile iki vida vardı zaten yeterlide sonuçta öne nazaran küçük Zor oldu ama zahmete değdi Sadece tuş takımı dedimya ana ünite içeride Tweeter montajı Ustalar titiz çalıştı Bağlantılar tamam Arka kapı tweeter ları gümüş rengi olmadı komple siyah kutu takılacak Focus 3 te yalıtıma para yatırılmış buyrun ispatı.Baya bir kalın halı ve kumaş dolgusu var tabanda Tüm bağlantılar tamam ana ünite toplanıyor.Bu arada ana ünite çizilmesin diye tişörte sarıldı Sub control ışığı mavi renk çıktı ayarlamış gibi Anfi ve sub son hali Bunlarda iç aydınlatma değişiklikleri üst fotoda bagajdada var yanlarda dikkat edilirse farkedilir. Tüm ışıklar üst tepe lambasına bağlı sadace kapılar açıkken veya ben açarsam yanıyorlar. 20 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Eline Sağlık Hocam Çok Güzel,Peki Şimdiki Hali Nasıl Eskiyle Kıyaslayınca Bir de Maliyet Toplam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Hayırlısı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 (düzenlendi) Eline Sağlık Hocam Çok Güzel,Peki Şimdiki Hali Nasıl Eskiyle Kıyaslayınca Bir de Maliyet Toplam... Eskiye nazaran mı.Ses kalitesinde muazzam bir artış daha önceki halinde 25 inci seviyede aldığım ses yüksekliğini şimdi 10 alıyorum ve çok daha kaliteli bir şekilde. Maliyeti ise bu ses sistemi benim önceki aracımdaki sistemimdi ama bunun sorulacağını tahmin ettiğim için arkadaşımdan fiyat aldım.Kaliteli bir ses için 1200 ila 1500 arası bir rakam.Bunun daha üstü zaten çok gereksiz olur eğer amaç düzgün ve kaliteli müzik dinlemekse. İzmir de düşünen olursa özel msj atsın yönlendirebilirim. Haziran 1, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 (düzenlendi) Ses konusunda bayağı titiz bir insansınız anlaşılan. Peki kullandığınız markalar neler. Arsenal diye sub ilk defa görüyorum. Diğerlerini zaten bilmiyorum :D Haziran 1, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Eskiye nazaran mı.Ses kalitesinde muazzam bir artış daha önceki halinde 25 inci seviyede aldığım ses yüksekliğini şimdi 10 alıyorum ve çok daha kaliteli bir şekilde. Maliyeti ise bu ses sistemi benim önceki aracımdaki sistemimdi ama bunun sorulacağını tahmin ettiğim için arkadaşımdan fiyat aldım.Kaliteli bir ses için 1200 ila 1500 arası bir rakam.Bunun daha üstü zaten çok gereksiz olur eğer amaç düzgün ve kaliteli müzik dinlemekse. İzmir de düşünen olursa özel msj atsın yönlendirebilirim. Teşekkürler,Bilgiler İçin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Ses konusunda bayağı titiz bir insansınız anlaşılan. Peki kullandığınız markalar neler. Arsenal diye sub ilk defa görüyorum. Diğerlerini zaten bilmiyorum :D Arsenal değil altına dikkat ederseniz jvc yazıyor ama daha ufak arsenal yazısından.Marka jvc nin arsenal modeli. Compenant kabinler vibe woofer jvc Anfi q.line (açıkçası bu anfiye ilk arkadaşım tavsiye ettğinde hade len demiştim.Oda bana takıcam beğenmezsen 6 ay sonra bile getir demişti.2 yaz geçirdim bu anfiyle ve hususi yüklendim bir kere bile sıcaktan dolayı kapatmadı.Ve ses kalitesi gerçekten şu dönemki pioneer lardan bile iyi. Açıkçası tüm sistemi anfi hariç 3 senedir kullanıyorum(anfi 2 yıl oldu)en ufak bir sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Ses konusunda bayağı titiz bir insansınız anlaşılan. Peki kullandığınız markalar neler. Arsenal diye sub ilk defa görüyorum. Diğerlerini zaten bilmiyorum :D evet o markayı bende ilk defa duyuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Çok güzel, elinize sağlık özellikle detaylı anlatım için teşekkürler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 evet o markayı bende ilk defa duyuyorum Dediğim gibi altında daha ufak yazıyla jvc yazıyor jvc nin arsenal modeli Pioonerlerdeki champions serisi gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 hmm anladım teşekkürler detaylı anlatım ve resimler içinde ayrıyeten teşekkür ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Kare kare guzel bir anlatım olmuş..hayırlı olsun... Yüksek sesli müzik kulak cinlamasi yapmiyor mu hocam? Tapatalk 2 ile Slider SL101 cihazımdan gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Bu ses sistemi konusunda bundan 5 6 sene önce çok kazıklar yedim ve çok yanlış adamlara iş yaptırdım.Böyle bişey niyetlenen olursa görsün istedim ki benim zamanında yaptığım hataları yapmasın Size bir örnek daha önceden tanıdığım bir arkadaşıma iş yaptırmıştım adam arka kapı tweeter larını japon yapıştırıcısıyla yapıştırayım derken diğer taraftan akıtmış ve sağ arka kapı döşemesini su zımparasıyla zımpara yapmak zorunda kalmıştım.Asla bu tarz işleri güvenmediğiniz kimselere yaptırmayınız.Fazla para verin ama kafanız rahat olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 (düzenlendi) Kare kare guzel bir anlatım olmuş..hayırlı olsun... Yüksek sesli müzik kulak cinlamasi yapmiyor mu hocam? Tapatalk 2 ile Slider SL101 cihazımdan gönderildi Şimdi değil ama belki 10 15 sene sonra işitme cihazı gerekebilir Benden size bir tavsiye daha önce bulaşmadıysanız asla bulaşmayın sonra aşağısı kurtarmıyor Telefon aldım kendi kulaklığını atıp başka aldım ve programlarla sesi yükselttim ancak öyle dinliyebiliyorum şu an dedim ya hiç bulaşmayın Haziran 1, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Zaten anladığım kadarı ile bu ses sistemi işinin sınırı yok yaptırısın sonra tatmin etmez biraz daha iyisi sonra biraz daha derken prof olmuşsundur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap