Mevlüt Aksoy Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2011 Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, Focuslarda Torpido lambasını değiştirmek için uğraşan oldumu. Torpidonun içine Led lambası döşeyecem kabloyu almam için orayı nasıl sökebilirm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Bence buna yeni başlık lazımdı Açtım bi başlık Ben hiç düşünmedim bunu bakalım bilenler çıkacak mı ama sökülür birşekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ben askere gitmeden önce pert olan bi focusun komple ön torpidosunu indirmiştim Gözün sökülümü öle zor değil ön kısmından 6 tane vidası var komple kutu şeklinde geliyor ancak ön kapağı nasıl söktüğümü anımsayamadım şu anda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 benim 5-6 aydır yanmıyor torpido lambası sökemediğimiz için değiştiremiyoruz maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ben focuslarda yok zannediyordum valla aracı aldığımdan beri yanmıyor çünkü gerçi kapakta switchi var. Pazar günü bi el atiyim ben ona o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 El attıktan sonraki görüş ve fotolarını bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Zaten foruma baya bi foto borcum oldu Makine almak şart oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Tüm focuslarda torpido aydınlatması var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ben askere gitmeden önce pert olan bi focusun komple ön torpidosunu indirmiştim Gözün sökülümü öle zor değil ön kısmından 6 tane vidası var komple kutu şeklinde geliyor ancak ön kapağı nasıl söktüğümü anımsayamadım şu anda Dün ben yarım saat uğraştım bütün vidaları söktüm yerinden çıkaramadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ben focuslarda yok zannediyordum valla aracı aldığımdan beri yanmıyor çünkü gerçi kapakta switchi var. Pazar günü bi el atiyim ben ona o zaman Sen torpido gözünün sökümüne bir el at, fotoları ile göster bizde sana dua edelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 ehheh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Bilmediğim konuyu bana öğretene her zaman için saygı duyarım. Değilmi Yakup. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Kesinlikle öyle canım. Tartışmasız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Sen torpido gözünün sökümüne bir el at, fotoları ile göster bizde sana dua edelim. Cumartesi yada Pazar günü el atarım bi aksilik çıkmazsa telle çekerim fotoraflarını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Cumartesi yada Pazar günü el atarım bi aksilik çıkmazsa telle çekerim fotoraflarını Bu gidişle sana zorla fotoğraf makinası aldırıcaz yoksa zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap