Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 ya telefonlada resimler kötü çıkıyor ondan çekmek istemiyorum torpido gözünde geziniyor makina ama bozuk Alıcam yeni makine ama plan sıralamasının içinde 3.4 sırada şu an ama erken alıcam bu gidişle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Tüm focuslarda torpido aydınlatması var. focus'larda torpito ışığının bozulması kronik sorun sanırım bizimkindede yanmıyor bende yok sanmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Aslında o kısmı sökebilirsek Ampülü değiştirmek çok basit dipsiz Ampüllerden, tanesi 1 lira takması çok basit.Bagaj aydınlatmasında da aynı Ampülden var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Ben focuslarda yok zannediyordum valla aracı aldığımdan beri yanmıyor çünkü gerçi kapakta switchi var. Pazar günü bi el atiyim ben ona o zaman Ogün kardeş Torpidoyu sökme fırsatı bulabildinmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2011 Abicim sökemedim henüz ama bu aralar boşum yeni iş durumlarımı ayarliyim aklımda dipsiz ampul aldım zaten benimkide yanmıyor. Sökücem ilk boş fırsatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Hay aksi ya; far için ampül alırken bunud alıcaktım unuttum Neyse almak birşey değil nasıl değiştiğini görmek gerek önce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Sağlık olsun, ne zaman müsait olursan, o zaman bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap