İbrahim Maden Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2012 Arkadaşlar pazertesi günü saat akşam 21.00 göksu parkı mangal organizasyonu tüm dostlar davetlidir,konu uygun yere taşınabilir . Katılakacak arkadaşlar listeye isimlerini eklerse ; 1 ) A.ali ÇAVUŞ 2 ) Erkan ULUDAĞ 3 ) Doğukan ÜNAL 4 ) Koray SEKİTMEN 5 ) Yasir KARAGÖZ 6 ) İbrahim MADEN Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Pazartesi focusum oluyor , iş yerinde pazartesileri yoğunluk oluyor, olmaz ise gelmek isterim. iyi pazarlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 İyi eğlenceler size Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Tüm dostları bekliyoruz angara da yok mu FORD cu . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Vay be masallah imrendirdiniz bizi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurettin ç. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 göksu park benim eve 5 dakika oğlumun diş randevusu var akşam 7 de eğer diş den keyfi yerinde gelirse yarım saatliğine uğrayıp tanışmak isterim inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2012 Ben Eryamandayım gelebilirim listeye benide ekleyin. Göksu otoparkında buluşup içeriye girelim derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Evet arkadaşlar son durum nedir..?, gelmeyen varmı..? Ona göre malzeme alacaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 bende geliyorum bir problem çıkmazsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 bende geliyorum bir problem çıkmazsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 İyi eğlenceler dostlar Afiyet olsun şimdiden... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Arabam şehir dışında ama otostopla gelmeyi düşünüyorum kim alır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Arabam şehir dışında ama otostopla gelmeyi düşünüyorum kim alır alırım ama ben biraz geç gideceğim gibi.. neredesin !? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Çifte organizasyon hee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurettin ç. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 (düzenlendi) ben geliyorum yarım saatliğine mangala katılamıyacağım Haziran 4, 2012 nurettin ç. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar