Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 alırım ama ben biraz geç gideceğim gibi.. neredesin !? sağol onur bizim ekip beni alacakmış orda görüşürüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 biraz geç kalacağım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Off off bütun Ankara buluşmlarını kaçıdrdım bügun finallerm bitti haftaya ankaradaym keşke 1 hafta sonra olsaymış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Off off bütun Ankara buluşmlarını kaçıdrdım bügun finallerm bitti haftaya ankaradaym keşke 1 hafta sonra olsaymış Bizim Ankarada buluşma bitmezz sıkıntı yokk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar