Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaslar foruma yeni üye oldum adım Mesut İstanbulda ikamet ediyorum 7 ay önce 2011 model Ford FOCUS 1.6 Tdci HB aldim aracımdan son derece memnunum Allah'a şükür. Sizden bir kaç konuda tavsiye istiyorum ayrı ayrı başlıklar acmak istemedim. Tek başlık altında
1- Arabama cam film yapmak istiyorum uygun fiyata kaliteli olmalı sürüş güvenliğini etkilememeli kaç numara yapmam lazım VE EN ÖNEMLİSİ istanbul Avrupa yakasında yer tavsiyesi rica ediyorum.
2- Aracıma kolçak taktirmayi düşünüyorum Armster marka istiyorum benim aracımın modeli ne diye geçiyor bir kaç sitede baktım 05> 2011 sonrası gibi tabirler var
3- Aracıma detaylı temizlik ve boya koruma yaptıracağım uygun fiyata temiz ia yapan yer tavsiyesi rica ediyorum
4- Koltuklara kaliteli kılıf nerden alabilirim her yerde 40 tl satılanlar cok adi
5- Mini onarım camurluk sürtünmelerini ve 5cm lik Göcükleri karşılar mi
6- Uzun yolda kaputa mıcır gelmemesi için maske kılıflar işe yarar mi
Soru
Mesut Ş.
Arkadaslar foruma yeni üye oldum adım Mesut İstanbulda ikamet ediyorum 7 ay önce 2011 model Ford FOCUS 1.6 Tdci HB aldim aracımdan son derece memnunum Allah'a şükür. Sizden bir kaç konuda tavsiye istiyorum ayrı ayrı başlıklar acmak istemedim. Tek başlık altında
1- Arabama cam film yapmak istiyorum uygun fiyata kaliteli olmalı sürüş güvenliğini etkilememeli kaç numara yapmam lazım VE EN ÖNEMLİSİ istanbul Avrupa yakasında yer tavsiyesi rica ediyorum.
2- Aracıma kolçak taktirmayi düşünüyorum Armster marka istiyorum benim aracımın modeli ne diye geçiyor bir kaç sitede baktım 05> 2011 sonrası gibi tabirler var
3- Aracıma detaylı temizlik ve boya koruma yaptıracağım uygun fiyata temiz ia yapan yer tavsiyesi rica ediyorum
4- Koltuklara kaliteli kılıf nerden alabilirim her yerde 40 tl satılanlar cok adi
5- Mini onarım camurluk sürtünmelerini ve 5cm lik Göcükleri karşılar mi
6- Uzun yolda kaputa mıcır gelmemesi için maske kılıflar işe yarar mi
CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERİM
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap