Aydın Baran Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2012 Cumartesi C-Max test sürüşü için gittiğim izmir Arkas yetkili satıcısında Almanya'dan getirtilmiş Loder1891 firmasına ait Focus III HB Body kit uygulamasını gördüm. Firmanın ithalat müdürü ile görüştüm fiyatlarını aldım, ayıca önde göreceğini gündüz Ledleri içinde fiyatları aldım.Uygulama fotoları; 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 (düzenlendi) Ön arka tampon altı ve ledler sanırım. Led'lerin yeri için en uygun yer orası ama biraz çakma duruyor sanki. Ön tampon altını kırmak çok kolay olur Arka difüzör hoş durabilir Fiyatları neymiş acaba? Bir de arka cam spoiler yok mu? Haziran 4, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Engin yanlarda da var ama fotolarda belli olmuyor, Spoiler getirteceklermiş ancak henüz yok ellerinde. Body kit; 2,500 ; ledler; 400 tl. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Paylaşım için teşekkürler Aydın... Ben de fiyatları merak ettim şimdi. Daha detaylı gröeseller için: http://www.loder1899.de/de/fahrzeug_3_2288.html?PHPSESSID=fd01rcl0chp91snfv46nf0nl84 Almanya fiyat listesi için: http://www.loder1899.de/de/deliver_383_Ford_Focus_III_11_09_P_VK.pdf Almanya fiyatlarından € cinsinden birkaç örnek Ön spoyler 262 (saf karbon olursa 2x) Marşpiyeller 308 Arka diffüzor 292 LED gündüz farı 232 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 262+308+292=862 € x 2,3 yaklaşık 2.000 tl. getirtmesi gümrüğü montajı derken 2,500 çok insafsız değil o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 güzel görünüyor ama daylight dışında ilgimi çekmedi. o da pahalı geldi. onun yerine ilerde mutlaka titanium'lardan çıkma orijinal far bulunur bi-xenonlu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 (düzenlendi) güzel görünüyor ama daylight dışında ilgimi çekmedi. o da pahalı geldi. onun yerine ilerde mutlaka titanium'lardan çıkma orijinal far bulunur bi-xenonlu.. X paketlilerden olacak tabii... Ayrıca onların montaj sorunu varmış! Meraklısı 400 TL verir bence, üstelik yurt dışı fiyatına göre ucuz sayılır Haziran 4, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Tabii bu body kit işi zevk meselesi ben gördüm hemen fotoğrafladım detaylarını da öğrenip aktardım; ayrıca bir ford yetkili satıcısının resmi kanallardan bu işe girmiş olması da hoşuma gitti açıkçası. Bunun yanında HB Focus III kullanıcıları mutlaka spoiler düşünmeli, cuma günü Ferhat arkadaşımızın HB beyaz Focusundaki spoileri çok beğendim, aracın üzerinde olması gereken spoiler o olmalı bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 X paketlilerden olacak tabii... Ayrıca onların montaj sorunu varmış! Meraklısı 400 TL verir bence, üstelik yurt dışı fiyatına göre ucuz sayılır tabii x paket olacak... Forumdan birisi almıştı Mertol Abi'den bi-xenon far kimdi yaw? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Bu kit in aynısını işini iyi yapan bir usta bulunursa sanayide yarı fiyatından bile ucuza yapan bulunur.Çok para kanımca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Tabii bu body kit işi zevk meselesi ben gördüm hemen fotoğrafladım detaylarını da öğrenip aktardım; ayrıca bir ford yetkili satıcısının resmi kanallardan bu işe girmiş olması da hoşuma gitti açıkçası. Bunun yanında HB Focus III kullanıcıları mutlaka spoiler düşünmeli, cuma günü Ferhat arkadaşımızın HB beyaz Focusundaki spoileri çok beğendim, aracın üzerinde olması gereken spoiler o olmalı bence. Hemen seni fotolarla desdekliyeyim Baran Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Spoiler,Çok Şık Gerçekten Benimki De Beyaz İlk Fırsatta Ben de Taktırayım Diyorum,Ferhat Bey Nereden Ve Kaç Liraya Aldınız Acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Bu Arada Ledler Güzel,Bence Fabrika Çıkışı Olmalı Hoş Durmuş Ancak Fiyat Konusunu Biraz Tuzlu Geldi Bana da,Teşekkürler Paylaşım İçin Baran Bey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 bence ledler biraz pahalı satıcı firmalarda internetten 60 70 tl ye satıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Spoiler,Çok Şık Gerçekten Benimki De Beyaz İlk Fırsatta Ben de Taktırayım Diyorum,Ferhat Bey Nereden Ve Kaç Liraya Aldınız Acaba? Arabayı alırken pazarlık yaptım o yüzden ben biraz uygun bir fiyata aldım.Sonradan almaya kalksam asla bu fiyata alamazdım. Servisle 4 gün pazarlık yaptım desem yeridir .900 liradan kapı açtı 400 liraya bağladım en son.Hatta ilk ay kimseye söyle diye uyarmıştı . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap