Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2011 Askerliğimde çekmiş olduğum fotoğraflardan sadece manzara içerikli olanlar. Canlı görmenin vermiş olduğu duygular ise bambaşka. 2800-3000 arası rakımlarda eylül aylarından sonra bulutların altımızdan geçişleri falan o zamanlar çömezdik ama makinamız yoktu onları çekemedim çekebildiklerim Mart 2010- Ağustos 2010 arası Eylülde görevden düştük ekim ortasıda askerlik bitti zaten Ve son olarak hacıbey çayı bu çay Şemdinli Tekeli bölgesinde Türkiye-Irak-İran sını üçgeninde 3 sınırın birleştiği nokta olan Dalanper dağ bloğundan doğarak Irak-Türkiye sınırını çizen çay. Bu çaydan ötesi Irak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Güzel ülkemin her yeri ayrı bi güzellikte. Eline sağlık fotoğraflar için. Neresinde yaptın, kaça kaçtın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 İlk defa sanal ortamda burada paylaşıyorum resimleri Facebooka bile koymamıştım. Bölüm canlansın maksat Ülkemin heryeri güzelde keşke o dağların içide fotoraflardaki gibi güzel olsa.. 3. Dağ ve komando taburu 2. Hudud Bölüğü Gediktepe/Tekeli/Şemdinli. 19 Haziran 2010 da çıkan çatışmadan sonra Tayyibin ziyaretine gelipte eğilmesiyle şehitlerimizin unutulup Tayyibin eğilmesi ile ünlenen tepedeydim. 89/2 2. tertibim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 iletileri şutladım. Paylaşım için teşekkürler. Bir doğa güzelliğimizi de görmüş olduk sayende... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Vay be... Ülkemin her karış toprağı ayrı bir güzel !! Ne yazık ki çeşitli şekillerde değerlendirilebilecek milyonlarca metrekare topraklarımızı 30 yıldır terör belası yüzünden kullanamıyoruz! Kimlerin işine geliyor acaba ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 iletileri şutladım. Paylaşım için teşekkürler. Bir doğa güzelliğimizi de görmüş olduk sayende... Teşekkür ederim şutlar için Vay be... Ülkemin her karış toprağı ayrı bir güzel !! Ne yazık ki çeşitli şekillerde değerlendirilebilecek milyonlarca metrekare topraklarımızı 30 yıldır terör belası yüzünden kullanamıyoruz! Kimlerin işine geliyor acaba ! Boşver abicim hiç girmeyelim o konulara 1984 ten beri içinden çıkılamamış biz hiç çıkamayız Haberlerde gördüklerinize ve duyduklarınızada inanmayın o konularda durumlar inanın ki çok çok farklı orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 ilk foto çok ilginçmiş yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yakınen biliyorum Ogün'cüm. Askerliğimi Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Tabibi olara Tunceli'de yaptım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 teşekkürler......emeğine sağlık gelmiş geçmiş olsun.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ben Askerliği Meslek olarak yaptım. 26 senem bu işin içerisinde geçti.En son Şırnaktan geldim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yakınen biliyorum Ogün'cüm. Askerliğimi Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Tabibi olara Tunceli'de yaptım. Kötü valla abi Medyanın tutumu çok kötü hemde neyse girmeyelim o konulara teşekkürler......emeğine sağlık gelmiş geçmiş olsun.......... Rica ederim abicim beğendiysen resimleri ne mutlu bana Ben Askerliği Meslek olarak yaptım. 26 senem bu işin içerisinde geçti.En son Şırnaktan geldim. Valla kişiden kişiye değişirde uzmanmıydınız bilmiyorum ama uzman çvşlar 2500 tl civarı bir maaş alıyorlardı ayda 50 milyar para verseler yine yapmam o işi meslek olarak Vatan için her türlü yine giderim o sorun değil ancak meslek olarak çekilmez hele rütbeli personelin işi ve sorumluluğu çok ağır doğu bölgesinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ben Jandarma Astsubayıydım, 8 sene doğu hizmeti görevi yaptım.İşimiz zor olsa da vatan için seve seve yaptık. Ben Doğu Bölgesine gittiğim zaman Ailemi götürmedim, çocukların eğitim durumu yüzünden.Gözüm geride kalmadı hiç bir zaman.Deselerki yine aynı bölgelerde görev yap, yine seve seve giderim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Hersey icin teşekkür ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 İlk defa sanal ortamda burada paylaşıyorum resimleri Facebooka bile koymamıştım. Bölüm canlansın maksat Ülkemin heryeri güzelde keşke o dağların içide fotoraflardaki gibi güzel olsa.. 3. Dağ ve komando taburu 2. Hudud Bölüğü Gediktepe/Tekeli/Şemdinli. 19 Haziran 2010 da çıkan çatışmadan sonra Tayyibin ziyaretine gelipte eğilmesiyle şehitlerimizin unutulup Tayyibin eğilmesi ile ünlenen tepedeydim. 89/2 2. tertibim İlk gördüğümde resmi, burası Tayyibin eğildiği meşhur yere benziyor diye içimden geçirmedim değil Bu resimde köprünün köşesindeki çocuğa dikkat ettinizmi, resme girmeyemi çalışmış orda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 1. Dağ topu mevzisinin içinde eğildi kendisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap