Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Gerçekten ilk resim çok enteresan ve ürpertici.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Kışın konvoy görevinde çekmiştim o resmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Fotoğraf bile titremiş soğuktan. Arkadan gelen aracın farları canlı gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 hava soğuktu ama ismi geçen derecelere göre aman aman üşümedim hiç. İnsan o kamuflajı giyince değişiyor sanki. Taburda istirahatte üzerimizde eşofmanlarla ufacık tepye çıkarken nefes nefese kalırken Göreve çıkarken 30 kg civarı yükle 4-5 saat yürüyoduk :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Oralara göre nasıldır bilemem ama anne tarafım Erzurumlu, kardeşim ünv. yi Erzurum da okudu. Erzurum un soğuğu beni hiç üşütmedi diyebilirim ama buralarda hava 3 - 2 dereceye üşünce donmalar /ölümler oluyor! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Hava temizliğindendir belki abi 1 ay acemilik yaptım 14 ay hakkarideydim ciğerlerim temizlendi resmen orda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Olabilir, nem ve rakım da etkili oluyor. Erzurum a gittiğimde ilk 2-3 gün erkenden nefesim kesiliyor yürüyemiyorum sonra alışıyorum yükseklikten oluyor, elektronik işletim sistemlerim uyarlıyor ateşlemeyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Map sensörünü temizletmek lazım abi :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Yakınen biliyorum Ogün'cüm. Askerliğimi Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Tabibi olara Tunceli'de yaptım. Mutu karakoluna gelmişmiydiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Hakkari mi hatıra gelmesi bile ürpertici. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Güzeldir abicim oralar Bazen özlüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Güzeldir abicim oralar Bazen özlüyorum Beş arkadaşımı orada şehit verdim. İkisi kollarımda gitti. Kaç defa ölümle burun buruna geldim hatırlamıyorum. 2 yılım geçti O bayrağı oraya dikeni çok merak ettim bazı aralar. Kalsın orada abim ben özlemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Bende 9 arkadaşımı şehit verdim abicim orada. 14 arkadaşım gazi oldu Zor günlerdi ama yinede özlem duyuyorum işte bazen. Youtubeda böle askeri videoları izlerken falan canım çekiyor tekrar oraları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Askerliğe'de az kaldı buraları gördükce heyecan basıyo yavv Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Bu nasıl bir düzendir arkadaş herkes sanki kuş vurmaktan bahsediyor; biri 5 diğeri 4 şehit vermiş ve verilmeye de devam ediyor neden bunun sonu yok, sen elin 1 amerikalısını öldür bakalım sana dünyayı dar ediyor mu etmiyor mu!! Ah 1938 sonrası çarpıklaşan memleketim ahhhh her lider birşeylerin arkasından nemalansın hepsinin derdi koltuk .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap