Soner Yaz Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 (düzenlendi) merhaba yeni sahip olduğum 2008 focus 2,5 titanium 1,6i aracımda bağzı sorunlar ile karşılaştım. 1.şoför koltuğunda, sokak aralarında dönüş yaptığımda koltuktan tıkır tıkır sesler geliyor esniyor ve ses çıkartıyor servis 35tl söküm ücreti istedi ve arızalı parça varsa onlarda ek maliyet olacak bu durumla karşılaşan varmı, koltuğun yükseklik ayarı elektikli bir yerler gevşemiş olabilirmi 2.sony teyp için track cd yaptım.teypten şarkı çalıyor ama sanki radyo çekmezde çızırdama yapar ya aynı onun gibi ses de geliyor lazer okuyucumu arızalanmıştır. Bu konuda tecrübesi olan varmıdır. 3. teybin kullanma klavuzu varmı bas tiz özellikler nerden ayarlanır. Teşekkürler ederim Haziran 5, 2012 Soner Yaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Lütfen başlıkları konular ile alakalı seçelim. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 2 sorunum var ne yazabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 2 sorunum var ne yazabilirim İkisini de yazın.. Beyfendi eğer böyle başlıklar acarsanız erken'i geçtim cevap dahi zor alırsınız . Kurallar sizin için var. Uyarmak yerine silebilirdik de. Lütfen dikkat edelim. Arkadaslarımız değişir başlığı. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 merhaba yeni sahip olduğum 2008 focus 2,5 titanium 1,6i aracımda bağzı sorunlar ile karşılaştım. 1.şoför koltuğunda, sokak aralarında dönüş yaptığımda koltuktan tıkır tıkır sesler geliyor esniyor ve ses çıkartıyor servis 35tl söküm ücreti istedi ve arızalı parça varsa onlarda ek maliyet olacak bu durumla karşılaşan varmı, koltuğun yükseklik ayarı elektikli bir yerler gevşemiş olabilirmi 2.sony teyp için track cd yaptım.teypten şarkı çalıyor ama sanki radyo çekmezde çızırdama yapar ya aynı onun gibi ses de geliyor lazer okuyucumu arızalanmıştır. Bu konuda tecrübesi olan varmıdır. 3. teybin kullanma klavuzu varmı bas tiz özellikler nerden ayarlanır. Teşekkürler ederim 1.Koltuğun aynısı bende de var.Henüz bu ses'i duymadım .Bakmak lazım.. 2.Olabilir,farklı cd ve mp3 deneyin birde. 3.Klavuz var araç ile birlikte verilir.Teybin düğmelerine bakarsanız eğer yine üzerinde yazıyor zaten. (Tone) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Saga sola donuslerde koltugun bir vidasi gevsemis gibi biraz esniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Focus 2,5 ların bazılarında oluyor bu ses. Sanırım üretim ayından ayına değişen bir durum.Benim araba 2010 du ve garantiden 2 kez değişti koltuk mekanizması. Araç garantili değil sanırım. Garantili ise hemen değiştirin.Değilse o sese katlanırsınız zira otosana fatura edilen meblağ 700 tl idi. Yada sanayide bir ustaya gösterin sonuçta mekanik bir parça bence tamiratı daha ucuz tutacaktır. Sony teyp tuşlardan kolaylıkla bas tiz ayarını yaparsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Focus 2,5 ların bazılarında oluyor bu ses. Sanırım üretim ayından ayına değişen bir durum.Benim araba 2010 du ve garantiden 2 kez değişti koltuk mekanizması. Araç garantili değil sanırım. Garantili ise hemen değiştirin.Değilse o sese katlanırsınız zira otosana fatura edilen meblağ 700 tl idi. Yada sanayide bir ustaya gösterin sonuçta mekanik bir parça bence tamiratı daha ucuz tutacaktır. Sony teyp tuşlardan kolaylıkla bas tiz ayarını yaparsınız. koltuk sökülürken dikkat ettinizmi nasıl sökülyor yarın denemek istiyorum belki somun veya vidalar gevşemiş olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 bilmiyorum,izlemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 bugün azim otoya gittim 30-35 yaşlarında bir bey vardı koltuk için meriç oto döşemeye yönlendirdi. ordanda 50 tl söküm istediler, başer 35tl gibi bir rakam istemişti yarın sabah randevu aldım başerden bakalım yapabileceklermi Sony teyp için çızırda olayı tamamen benim bilgisayarın cd yazma kabiliyetini kaybetmesinden ötürüymüş. sağlam olmasına çok sevindim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Başer oto koltuk sorunumla ilgilendi sorunu çözdük vidaları sıktı yağlama yaptılar diğer koltukları kapıları da yağladılar. Çok iyi ilgilendiler. hatta hidrolik direksiyon hortumunuda kontrol ettiler kampanya varmış bir dönem üretilen hortumlar hatalıymış ücretsiz değişim yapıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Başer oto koltuk sorunumla ilgilendi sorunu çözdük vidaları sıktı yağlama yaptılar diğer koltukları kapıları da yağladılar. Çok iyi ilgilendiler. hatta hidrolik direksiyon hortumunuda kontrol ettiler kampanya varmış bir dönem üretilen hortumlar hatalıymış ücretsiz değişim yapıyorlar. iyi hadi sevindim senin için, daha bir ısınmışsındır arabana. Sende kullanım kılavuzu yoksa forumda var indir oku bence, çok işine yarayacak bir sürü bilgi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 kaynaştık biz klavuzu indirdim bakıyorum arada, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Başer oto koltuk sorunumla ilgilendi sorunu çözdük vidaları sıktı yağlama yaptılar diğer koltukları kapıları da yağladılar. Çok iyi ilgilendiler. hatta hidrolik direksiyon hortumunuda kontrol ettiler kampanya varmış bir dönem üretilen hortumlar hatalıymış ücretsiz değişim yapıyorlar. Hocam koltukta aynı tıkırtı bende de var, randevulu mu gittiniz, ne kadar ödediniz, neler yaptılar ? Son olarak hortum işi nasıl geldi akıllarına, sistem mi uyardı acaba ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 -Tıkırtı için Şaşmaz a gittim 50 tl istedirler. Başer 35 t istemişti. Randevu alıp gidiyorsunuz.Çok iyi ilgilendiler.Yıkamada yapacaklardı ama o an çalışmıyormuş verdiğim paraya değdi yani, -Sistem uyarmadı. Önlem olarak onlar bilgi verdi. Böyle bir şeyden haberim yoktu.Lifte kaldırıp baktılar hatta ön tamponun vidası düşmüş onuda taktılar. eğer siz gittiğinizde unuturlar ise siz söyleyin ücretsiz olarak bakıp değişim yapıyorlar. Benimkinde hata yokmuş değişim olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Soner Yaz
merhaba
yeni sahip olduğum 2008 focus 2,5 titanium 1,6i aracımda bağzı sorunlar ile karşılaştım.
1.şoför koltuğunda, sokak aralarında dönüş yaptığımda koltuktan tıkır tıkır sesler geliyor esniyor ve ses çıkartıyor
servis 35tl söküm ücreti istedi ve arızalı parça varsa onlarda ek maliyet olacak
bu durumla karşılaşan varmı, koltuğun yükseklik ayarı elektikli bir yerler gevşemiş olabilirmi
2.sony teyp için track cd yaptım.teypten şarkı çalıyor ama sanki radyo çekmezde çızırdama yapar ya aynı onun gibi ses de geliyor
lazer okuyucumu arızalanmıştır. Bu konuda tecrübesi olan varmıdır.
3. teybin kullanma klavuzu varmı bas tiz özellikler nerden ayarlanır.
Teşekkürler ederim
Soner Yaz tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap