Tolga Başaran Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2012 beforeafter 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 şu jantların büyüğü olsa ... çok güzel ama çok ufak ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 bir ara bende merak salmıştım sanal modifiyeye ps'den uğraşıyordum bayağı sonra bi şekilde uzaklaştık, zevklidir bu iş Sizinkide çok iyi olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 bir ara bende merak salmıştım sanal modifiyeye ps'den uğraşıyordum bayağı sonra bi şekilde uzaklaştık, zevklidir bu iş Sizinkide çok iyi olmuş eyw. önce sanalda kastırıyorum, sonrada ona benzetmeye çalışıyorum... ama bu jantın büyüğü yok o yüzden tamamen hayal ürünü olarak kalacak sanırm... yanlız iyi bir usta bulursam siyah kısımları boyatacağım aynı renge, veya piano black rengine... onuda yapayım bakayım nasıl duracak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Money talks CNC de yapalım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Money talks CNC de yapalım böyle iyi photoshopta , balıyorum ben , ama momonun benzer bir jantı var sanırım , ondan kovalıyorum... jant önemli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Money talks CNC de yapalım tarz olarak benziyor , tıpatıp değil ama ben bunu düşünüyorum ; tr de rastalamadım ; inşallah 5*108 vardır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Lansman jantı koysana buna 5 kollu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Bizim jant lar ne kadar güzelleşebiliyormuş görmüş olduk elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 beforeafter ben biliyom bu oyunu 7 farkı bulucaz deme yaşasın.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 ben biliyom bu oyunu 7 farkı bulucaz deme yaşasın.. 1.lastikler ince Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 vala mı.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Hangi bilgisayar programını kullanyorsunuz ?Ben de bu işlere biraz meraklıyımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2012 Yalniz bu jant cok guzel olabilir bi dokunusta bu jant icin yapabilirmisiniz bide marpiyeleri arac tengine boyatin kesinlikle koyu renkte belli degil ama acik renkte kotu duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yalniz bu jant cok guzel olabilir bi dokunusta bu jant icin yapabilirmisiniz bide marpiyeleri arac tengine boyatin kesinlikle koyu renkte belli degil ama acik renkte kotu duruyor işlerimi bir hafifletsem , bu jantlı halinide yapacağımda bakalım işte... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap