Soner Yaz Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Forum kirliliği yaratıyorsam affedin googleda ve forumda arattım böyle bir konu yok Arka sileceklere nasıl su püskürtürüz. (2008 focus 2,5 tit) sağdaki kolda içe doğru basınca ön cama su püskürtüyor arka cam için olanı çalıştıramadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 o kolu geriye bastır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Uzun bas ama. HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 : ) çok kolaymış aslında çözdüm, ben kibar davranmışım teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bir hatırlatma....silecek suyunu eksik etmeyin.....bittiğinde kullanmak için zorlamayın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bir hatırlatma....silecek suyunu eksik etmeyin.....bittiğinde kullanmak için zorlamayın.... Bekir abi FIII te silecek suyu azaldı uyarısı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bekir abi FIII te silecek suyu azaldı uyarısı var mı? Aydınım hiç bilmiyorum....ben nerdeyse her ay tamamlarım...haa çok kullandığımdan değilde geçmiş alışkanlıklardan... ama merek ettim şimdi bir araştırayım .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bekir abi FIII te silecek suyu azaldı uyarısı var mı? Kullanım kılavuzuna göre var. Ben de hiç suyu bitirmediğimden teyid edemiyorum. Rivayete göre: 1. Motor ilk çalıştırıldığı anda uyarıyı veriyor ve kapatıyor 2. Sadece X-paketli, yani Xenon far yıkama sistemli araçlarda haznede sensör var, diğerlerinde yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Style'da uyarı yok... bittiği zaman kalakalıyorsun.. ama benim en gıcık olduğum şey arka cam silecek suyunun üstten biri işiyormuş gibi akması... hem kötü görünüyor hem de (bence en önemli husus) su boşa akıyor, israf oluyor.. akan suyun yarısı daha sileceğe ulaşmadan camı yalayıp tampona gidiyor.. püskürtmeli olsa hem daha etkili olurdu hem de daha ekonomik olurdu diye dülşünüyorum.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Style'da uyarı yok... bittiği zaman kalakalıyorsun.. ama benim en gıcık olduğum şey arka cam silecek suyunun üstten biri işiyormuş gibi akması... hem kötü görünüyor hem de (bence en önemli husus) su boşa akıyor, israf oluyor.. akan suyun yarısı daha sileceğe ulaşmadan camı yalayıp tampona gidiyor.. püskürtmeli olsa hem daha etkili olurdu hem de daha ekonomik olurdu diye dülşünüyorum.. küçük dokunuşlar ile camı ıslatıp sonra silecekler çalıştırdığımızda, yine küçük dokunuşlar ile su verdiğimizde ısrafın önüne geçmiş oluruz ben bu şekilde yapıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 küçük dokunuşlar ile camı ıslatıp sonra silecekler çalıştırdığımızda, yine küçük dokunuşlar ile su verdiğimizde ısrafın önüne geçmiş oluruz ben bu şekilde yapıyorum Seninki ile Onunki farklı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 küçük dokunuşlar ile camı ıslatıp sonra silecekler çalıştırdığımızda, yine küçük dokunuşlar ile su verdiğimizde ısrafın önüne geçmiş oluruz ben bu şekilde yapıyorum Seninki ile Onunki farklı.. benimkinde bastın mı 1 lt suyu boca edior arka cama... abartma payını çıkarırsan 200 ml rahat gidiyordur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 focus 2,5 daki sistem çok güzel, yeni kasayı bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 focus 2,5 daki sistem çok güzel, yeni kasayı bilmiyorum Focus 2,5 larda sadece ilk gelenlerinde silecek suyu azaldı uyarısı var, diğerlerinde söktü otosan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 benimkinde bastın mı 1 lt suyu boca edior arka cama... abartma payını çıkarırsan 200 ml rahat gidiyordur... Eeeee..nerdeyse 50,000tl lik araç ..suyun lafı mı olur...efemmm.... :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Focus 2,5 larda sadece ilk gelenlerinde silecek suyu azaldı uyarısı var, diğerlerinde söktü otosan. zalım otosan, hayın otosan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Soner Yaz
Forum kirliliği yaratıyorsam affedin googleda ve forumda arattım böyle bir konu yok
Arka sileceklere nasıl su püskürtürüz.
(2008 focus 2,5 tit)
sağdaki kolda içe doğru basınca ön cama su püskürtüyor
arka cam için olanı çalıştıramadım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
9
8
Popular Days
Haz 7
51
Haz 6
4
Top Posters For This Question
Alperen G. 13 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Bekir B. 9 posts
Soner Yaz 8 posts
Popular Days
Haz 7 2012
51 posts
Haz 6 2012
4 posts
Popular Posts
Tevfik
yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda...
Tevfik
hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:
Aydın Baran
Herkes attıramıyor işte önden arkaya kadar, sende özel yetenek var
Bu soruda 54 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap