Soner Yaz Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Forum kirliliği yaratıyorsam affedin googleda ve forumda arattım böyle bir konu yok Arka sileceklere nasıl su püskürtürüz. (2008 focus 2,5 tit) sağdaki kolda içe doğru basınca ön cama su püskürtüyor arka cam için olanı çalıştıramadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Otosan Kocaeli'den selamlar.. belliydi zaten... seni fortçu seniii.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Eee Alperen le benim arabaya su tesisatı çektirir artık Yakup..... :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Eee Alperen le benim arabaya su tesisatı çektirir artık Yakup..... :P :P En yakın servislerinizin isimlerini vermeniz yeterli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) Eee Alperen le benim arabaya su tesisatı çektirir artık Yakup..... :P :P En yakın servislerinizin isimlerini vermeniz yeterli walla ne iyi olur var ya... hazır Ford'un da sahibiymiş... bırak su tesisatını akı kapasitörü (flux capacitor) bile taktırtırım arabaya Haziran 7, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 walla ne iyi olur var ya... hazır Ford'un da sahibiymiş... bırak su tesisatını akı kapasitörü (flux capasitor) bile taktırtırım arabaya He valla Alperen biz bir detaylı araştıralım neler neler taktıra biliriz...... :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 He valla Alperen biz bir detaylı araştıralım neler neler taktıra biliriz...... :P :P abi bir akı kapasitörü bir de 1.21 gigawatt enerji üretebilecek bir mini reaktör işimi görür... fazlasında gözüm yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 silecek suyunun seviyesini kaputu acınca ben göremedim siz görebildinizmi, çamurluğun içinde kalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) 500 ml.saka su...kapıdan çıkış 10 sn. pet şişeyi açış 5 sn.döküş 5.sn geriye dönüş 10 sn..kapıyı kapatış 5 sn..toplam süre 35 sn..zamanla 20 sn..ulaşılabilr...maliye 5 krş.... Haziran 7, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 500 ml.saka su...kapıdan çıkış 10 sn. pet şişeyi açış 5 sn.döküş 5.sn geriye dönüş 10 sn..kapıyı kapatış 5 sn..toplam süre 35 sn..zamanla 20 sn..ulaşılabilr...maliye 5 krş.... 50 krş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 silecek suyunun seviyesini kaputu acınca ben göremedim siz görebildinizmi, çamurluğun içinde kalıyor Göremezsin, uyarı da yok, karambole koyacaksın ne alırsa artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Göremezsin, uyarı da yok, karambole koyacaksın ne alırsa artık. Aydın çok kızmış gördüm seni.... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 500 ml.saka su...kapıdan çıkış 10 sn. pet şişeyi açış 5 sn.döküş 5.sn geriye dönüş 10 sn..kapıyı kapatış 5 sn..toplam süre 35 sn..zamanla 20 sn..ulaşılabilr...maliye 5 krş.... silecek koluna basıp su püskürtmek paha biçilemez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Aydın çok kızmış gördüm seni.... :P Kızdım abi sorma; güzelim c-max te silecek suyu seviyesini bilemeyeceksin; dev gibi cam var su kalmadıysa al sana sıkıntı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 50 krş.... hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Ya da petrolün çeşmesinde = bedava.. :kıhkıh: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Soner Yaz
Forum kirliliği yaratıyorsam affedin googleda ve forumda arattım böyle bir konu yok
Arka sileceklere nasıl su püskürtürüz.
(2008 focus 2,5 tit)
sağdaki kolda içe doğru basınca ön cama su püskürtüyor
arka cam için olanı çalıştıramadım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
9
8
Popular Days
Haz 7
51
Haz 6
4
Top Posters For This Question
Alperen G. 13 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Bekir B. 9 posts
Soner Yaz 8 posts
Popular Days
Haz 7 2012
51 posts
Haz 6 2012
4 posts
Popular Posts
Tevfik
yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda...
Tevfik
hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:
Aydın Baran
Herkes attıramıyor işte önden arkaya kadar, sende özel yetenek var
Bu soruda 54 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap