Soner Yaz Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2012 Forum kirliliği yaratıyorsam affedin googleda ve forumda arattım böyle bir konu yok Arka sileceklere nasıl su püskürtürüz. (2008 focus 2,5 tit) sağdaki kolda içe doğru basınca ön cama su püskürtüyor arka cam için olanı çalıştıramadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: o zaman saka su değil... birinden biri yanlış... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: OOOOOOo...yoooooooooooo........ :P :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda... Alemsiniz...çok yaşayın... :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 silecek suyunun seviyesini kaputu acınca ben göremedim siz görebildinizmi, çamurluğun içinde kalıyor Görmene gerek yok boş vaziyette 5 lt su alır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Ne tür su koyuyorsunuz aracınıza ? mavi renkli kokulu camsil suları var bunun bir zararı olurmu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Ne tür su koyuyorsunuz aracınıza ? mavi renkli kokulu camsil suları var bunun bir zararı olurmu ? springwater.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Ne tür su koyuyorsunuz aracınıza ? mavi renkli kokulu camsil suları var bunun bir zararı olurmu ? Olmaz,koyabilirsiniz antifirizli olursa kışın daha iyi olur..Bildiğin suya biraz camsil karıştırıp da ekleyebilirsin, hepsini cam sil eklesende olur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda... Herkes attıramıyor işte önden arkaya kadar, sende özel yetenek var 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Soner Yaz
Forum kirliliği yaratıyorsam affedin googleda ve forumda arattım böyle bir konu yok
Arka sileceklere nasıl su püskürtürüz.
(2008 focus 2,5 tit)
sağdaki kolda içe doğru basınca ön cama su püskürtüyor
arka cam için olanı çalıştıramadım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
9
8
Popular Days
Haz 7
51
Haz 6
4
Top Posters For This Question
Alperen G. 13 posts
Yakup Ç. A. 10 posts
Bekir B. 9 posts
Soner Yaz 8 posts
Popular Days
Haz 7 2012
51 posts
Haz 6 2012
4 posts
Popular Posts
Tevfik
yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda...
Tevfik
hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:
Aydın Baran
Herkes attıramıyor işte önden arkaya kadar, sende özel yetenek var
Bu soruda 54 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap