Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 vala sen şöe bişi yapsana ölelim....arkadasın çeksin videoyu uzaktan tamammı sen satış elemanlarına fırça kayarken burda izleyelim youtube bile koyarız...surviourdaki tanerden fazla oy kullanılır eminim........ankarada olsam kesin yapardım sana bunu ölürdüm gülmekten ya...........ooooofffff offfffff bi tek sana gülüyorum içtenliğine senin.... Abi yapıcam bunu bak izliceksiniz..Ama yüzümü göstermem,sonra harbiden bana Ford satmazlar...Mizansen oluşturayım önce..Bide en az görüldüğüm mekana gitcem...Tanınma riskim bayaaa fazla çünkü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yine iyi inceledim sayılır.. Birlikte çalıştığım doktor arkadaşla birlikte gittik.Tabi ben 6 aydır anlatıyorum ona.F III şöyle güzel böyle güzel diye,adam Trend donanımı görünce dumur oldu ! Söylendi durdu bana incelemem boyunca,E konsantrasyonumu bozdu tabe.. Yalnız 2.0 TDCİ Powershif Kuga'yı beğendi.İyicene test ettim,basdım gaza,bastım gaza (tabi otobanda).Bundan alalım deyip duruyo şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yine iyi inceledim sayılır.. Birlikte çalıştığım doktor arkadaşla birlikte gittik.Tabi ben 6 aydır anlatıyorum ona.F III şöyle güzel böyle güzel diye,adam Trend donanımı görünce dumur oldu ! Söylendi durdu bana incelemem boyunca,E konsantrasyonumu bozdu tabe.. Yalnız 2.0 TDCİ Powershif Kuga'yı beğendi.İyicene test ettim,basdım gaza,bastım gaza (tabi otobanda).Bundan alalım deyip duruyo şimdi Senin doktor arkadaş içinden sana "adama bak doktor olmuş ama zevk sahibi olamamış,beğendiği arabaya bak,Allahtan estetik cerrah olmamış" diyordur..Eheheheheüüü..Koskoca doktora sen kalk Doğan Slx den hallice donanımı olan trend Focusu göster,olacak iş diil yaa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Abi yapıcam bunu bak izliceksiniz..Ama yüzümü göstermem,sonra harbiden bana Ford satmazlar...Mizansen oluşturayım önce..Bide en az görüldüğüm mekana gitcem...Tanınma riskim bayaaa fazla çünkü... vala süper bişi olur nolacak ya...bi şapka bi gözlük.........ama mutlaka arkadaşınla yapman lazım...inanıyorumki süper olur.....hafifte arıza çıkartırsın HAYRETTİNE bile koyarlar vala .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Emeğine sağlık doktorum. Trend araçta hoş olmuş. Bence teyp olayını kafasına takmayanlar için olmayan tek şey bagaj geri kalan her şey mükemmel gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 hiç bir yerde tdci yazmıyor mu, yoksa ben mi göremedim ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Valla ben trend donanımlı focusu beğendim. F3 trend alınır. navigasyonlu teyp takılır. 18 jantlar takılır. 5 cm yaylar takılır. 300 lirayada CC takılır aracın keyfine bakılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Yazımda da bahsettiğim gibi eski trend donanımla bunun arasında dağlar kadar fark var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Kesinlikle katılıyorum F2 ile arasında dağlar var. tek eksikliği bence digital klima Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Renk güzel benim ilk arabam focus I de mürekkep mavi rengindeydi. o kadar donanımlardan ve yeni teknolojilerden bahsettik burada ama trend donanımı bizim millet alıp jant taktırıp gezer Bu arada Tdci yazmayacak mı artık focusların arkasında onu bende merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Ecoboost'larda bir yazı olacak sadece diye biliyorum ama yanılabilirim de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Bu arabayı kullanırken mest olmayacak sürücü yoktur ama beğenilere hitap etmeyen detayları ve distribütör firmanın maliyet hesapları aracın direksiyonunda olmayanlar için eksi puan. Rocker ve Doktorumun dediği ince ve basit ekranlar benim de dikkatimi çekmişti, muhtemelen makyajla birlikte değişecek detaylardan biri. Focus mekanik ve dinamik anlamında efsane olsa da halen daha biraz Fransız zerafeti ve İtalyan ateşiyle şekillenmeye muhtaç; bazı detaylar aracın genel kalitesine yakışmıyor ve itici duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Bu arabayı kullanırken mest olmayacak sürücü yoktur ama beğenilere hitap etmeyen detayları ve distribütör firmanın maliyet hesapları aracın direksiyonunda olmayanlar için eksi puan. Rocker ve Doktorumun dediği ince ve basit ekranlar benim de dikkatimi çekmişti, muhtemelen makyajla birlikte değişecek detaylardan biri. Focus mekanik ve dinamik anlamında efsane olsa da halen daha biraz Fransız zerafeti ve İtalyan ateşiyle şekillenmeye muhtaç; bazı detaylar aracın genel kalitesine yakışmıyor ve itici duruyor. Focusu Özensiz amerikan hatunu (Bakınız :Desperate Housewifes dizisine) görüntüsünden çıkartıp ateşli ve çekici balık etli İtalyan Hatunu(Bakınız Ornella Mutti) ve bakımlı ve zarif Fransız Hatunu (Bakınız : Carla Bruni-Sarkozy duymasın aman) moduna getirirsek tadından yenmez valla :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Modifiye ne için var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2011 Modifiye ne için var Forumdaki fotolardan birisinde görmüştüm,sadece arkada Titanyum yazıyor..Satış sorumlusuna sordum,artık TDCI yazmayacak dedi..Gerçektende baktığım TDCI Titanyum X de TDCİ yazmıyordu...Corollalarda da d4d yazısını kaldırmışlar mesela...Ne olacak ki,bende gider alırım TDCI yazısı yapıştırırım arkaya,hem de 115 PS yazarım şu satılan harflerle,o da benim modifiyem olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap