Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Hdmi eklenmiş hele şükür...İnceliyorum şuan, beklediklerimiz oldu yani..Mountain cart curt.. ios gelsin de görelim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Mountain da ki sosyal medya kısaltmaları tam istediğim gibi olmuş. iyi yani.. Bugün sunulursa indirirz hemen..Ufak tefek ama faydalı olan programları da eklemişler.iyi olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Mountain preview hazırmış sanırım, ios geliyor bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Mountain 19,90 dolar, Lion 29 dolardı..Apple işte erişilmesi kolay..Süpersin apple Sağol koçum benim böyle ucuz yap herkes alsın işte Sıra iOS 6 da.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Bu birşeyler ifade ediyordur bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Pilin bitecek yüklenme çok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Beklendiği gibi Siri update i gelmiş.Kuzenin iş yerindeyim şimdi şarj var var iOS içinde 200 yeni özellik denmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Siri den fazlası lazım. Merak ettim ne yapmışlar? Siri çok lazım birşey değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Siri den fazlası lazım. Merak ettim ne yapmışlar? Siri çok lazım birşey değil. Siri güzel,geleceğin tech. seneye türkçesi gelse iyi olur.. Eksiklikleri eklemişler, app desteği gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Engin abi bugün konuştuğumuz özelliği ios'a eklemişler bak şansa ya Hep eleştirdiğim noktası telefon özelliğiydi cihazın mesela ben telfon olarak kullanacam diyenlere önermezdim..Şİmdi 1-2 özellik eklemişler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Görüntülü konuşmayı da hat ile aktifleştimeyi eklemişler.. Zaten yapıyorduk ama jb'sizler için iyi tabi. 3 mobile cihaz ile apple zirvede Pad,pod,phone 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 1 lüzumsuz özellik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Sadece face için gelmiş sanırım tüm hesapları birleştirse daha güzel olacak ama onuda seneye yaparlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Mac de cobook kullanıyorum bunu yapan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Lüzumsüz bir özelik daha Maps Update... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap