Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Diyorum ya 100.000km bahanesi daha beni motor acilmadan bi 100.000 daha goturur masallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Abi kesinlikle cok daha sik ama senede 40.000km yol yapiyorum 1.6 turbo ve 180 beygir gibi gitmiyor ve son 62.000 tl fiyat aldim benzinli araba dusunsem zaten ya ecoboost olur yada mini cooper s Sende benim kafadasin ayni benzin ucuz olsa yada senin gibi benimde fazla yol sorunum olmasa kesinlikle ecoboost yada astra gtcyi beklerdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Diyorum ya 100.000km bahanesi daha beni motor acilmadan bi 100.000 daha goturur masallah Bir tanıdığım Pug 407 1,6 hdi (focus ile aynı motor) ile bakımlar harici masraf yapmadan 300 küsür bin km kullandı sonra araç satıldı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Abi kendi paramla aliyor olsam zaten coupe ve dizel`i yan yana koymam ama zaten bir ton para verip araba aliyorlar birde taksici gibiyim surekli arabanin tepesinde utanirim valla surekli benzin parasi istemeye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 aslında yenileon gecikti...nasıl bişi olucak acaba...yine zamanının çok ötesinde bir model çıkartsalar bari... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Abi kendi paramla aliyor olsam zaten coupe ve dizel`i yan yana koymam ama zaten bir ton para verip araba aliyorlar birde taksici gibiyim surekli arabanin tepesinde utanirim valla surekli benzin parasi istemeye o zaman al gitsin ya...lansman rengimi düşünüyorsun...yoksa beyaz siyah falanmı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Araban`in yagini suyunu eksik etme bi 300.000 rahat goturur zaten 100.000 de dizel bitiyor tamamen sehir efsanesi gecen bir megane taksi de 550.000km gordum dumur oldum zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 o zaman al gitsin ya...lansman rengimi düşünüyorsun...yoksa beyaz siyah falanmı... Beyaz rs arka tampon birde rs spoiler dusnuyorum abi cakma rs`ci olcam bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Bence alınır.. Çizgisi çok başarılı, içınizdeki aşkı dizginlemeyin şahsi fikrim takas teklifi gelse bana 1 dakika düşünmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Test edin, sonra konuşalım. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Bence alınır.. Çizgisi çok başarılı, içınizdeki aşkı dizginlemeyin şahsi fikrim takas teklifi gelse bana 1 dakika düşünmem Iste ben onu kacirdim benim araba 60 kusurlerdeyken kafaya kafaya daha 12.000 km de navigasyon dahil tek parca boyali kafa kafaya takasi kabul etmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Buarada konu doğru yere taşınmıştır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Test edin, sonra konuşalım. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Birazdan gidicem bakalim peki bir soru eger ellerinde coupe`nin test araci yoksa hb`ler yerli surus farki olurmu? Onun yerine yine ithal olan sport tourer mi test etsem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Birazdan gidicem bakalim peki bir soru eger ellerinde coupe`nin test araci yoksa hb`ler yerli surus farki olurmu? Onun yerine yine ithal olan sport tourer mi test etsem ST veya HB ile bir tutma aracı, acele etme elinde olan bayi bul 1 tane Burayı bi okumanda fayda vardır belki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Sonuc senin pek begenmedigin yonunde neyse 5-10 dakikaya cikiyorum evden bakalim nasilmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap