Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 İspanya - İtalya Finalinde İspanya 2-0 önde dakika 43 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 4-0 Şampiyon İSPANYA Tebrikler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Ahh italya ahh yatirdin kuponumu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Bugün 10 yaşındaki oğlumun önerisi: Sıkıcı, uyutucu ispanyol pas futboluna karşı önlemi: - Bir takım 10 dakikada 50den fazla pas yaparsa aleyhine 1 penaltı verilsin (rakam atmasyon tabii ki ) Bu arada almanya kazanamaz demiştim, Del Bosque de İtalya çıkınca 3-4 atarız demişti.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 ispanya finale kadar sıkıcı futbolu ile içimi çürüttü ama akşam ilk dakikadan itibaren gol atmaya istekli oynadılar. çok istedim ikinci yarının başında bir gol atsın italya, maç tadından yenmezdi ikinci yarıda, ama olmadı zevkide kalmadı zaten sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 ispanya finale kadar sıkıcı futbolu ile içimi çürüttü ama akşam ilk dakikadan itibaren gol atmaya istekli oynadılar. çok istedim ikinci yarının başında bir gol atsın italya, maç tadından yenmezdi ikinci yarıda, ama olmadı zevkide kalmadı zaten sonra. Çok sIkIcI oldu değil mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Çok sIkIcI oldu değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Arkadaş finale çıkmış takım hele de İtalya gibi bir takım 4 gol yememeli rakibinden. Kaldı ki İspanya'nın, İtalya'ya göre, en azından final maçında çok ezici bir futbol oynadığı da aşikar. Hele hele İtalya 10 kişi kaldıktan sonra 2 pas yapmaktan aciz hale geldi.. Gönlüm İspanya'dan yanaydı bu açıdan sevindim ama Pirlo'nun ağladığı görüntü içimi burktu. Futbola bu kadar emek vermiş kıymetli bir futbolcu için üzüldüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Arkadaş finale çıkmış takım hele de İtalya gibi bir takım 4 gol yememeli rakibinden. Kaldı ki İspanya'nın, İtalya'ya göre, en azından final maçında çok ezici bir futbol oynadığı da aşikar. Hele hele İtalya 10 kişi kaldıktan sonra 2 pas yapmaktan aciz hale geldi.. Gönlüm İspanya'dan yanaydı bu açıdan sevindim ama Pirlo'nun ağladığı görüntü içimi burktu. Futbola bu kadar emek vermiş kıymetli bir futbolcu için üzüldüm. Artık emekli olsun o da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Artık emekli olsun o da Dur hemen arayıp söylüyorum "Abi Yakup emekli olsun diyor" diye. sanıyorum hemen emekli olur o da :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Dur hemen arayıp söylüyorum "Abi Yakup emekli olsun diyor" diye. sanıyorum hemen emekli olur o da :kıhkıh: illa bi kafa attırtmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 illa bi kafa attırtmak lazım Kafa demişken nerde eski Zidane'lar, özledik valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 illa bi kafa attırtmak lazım ben anlamadi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 ben anlamadi.... Zinedi Zidaneee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Zinedi Zidaneee onu anladım da Pirlo ile alakasını anlamamıştım.. Zidane kafayı Materazzi'ye atmıştı.. Bu arada Gelibolu-Ankara yolculuğum sırasında (yıl 2008) İnegöl otogarında bi yazı vardı.. A4 kağıda yazılmış.. kenarında Zidane'nin Materazi'ye attığı kafa.. "Zidane Kafası Attıran Tost Yapılır" Eski telefonumla fotosunu çekmiştim bulabilirsem eklerim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap