Bekir B. Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2012 Böyle bir güzellik dünyanın neresinde olabilir ki??? 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 (düzenlendi) Evet Sevgili Tevfik Beyin hatırlatması ile bir eksiği tamamlıyorum...Akçay dan bir kaç kare...beni çok etkilemişti..... Haziran 9, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Biilmiyoruzki yazıyla detaylandırın bizde öğrenelim Bekir Bey..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Biilmiyoruzki yazıyla detaylandırın bizde öğrenelim Bekir Bey..... Ya çok haklısınız..ama yanlış hatırlamıyorsam siz burayı ziyaret etmiştiniz...Evet Akçay dan resimler.... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 evet...........birde hüzünlü bir resim çekmiştim hatırladım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Memleketin her yeri başka güzel maşallah. Bekliyoruz abim başka fotolarda varsa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Cidden tatlı su mu çıkıyor oradan? Hep olan birşey midir ? Neden duymadım ki ben bunu ? Cahil miyim ? Bu soruların cevabını bekliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Memleketin her yeri başka güzel maşallah. Bekliyoruz abim başka fotolarda varsa. Şimdilik bunlar var Yusufum ..ama kısmetse bir haftaya kadar gideceğim...yenilerini çekmeyi bende istiyorum... Cidden tatlı su mu çıkıyor oradan? Hep olan birşey midir ? Neden duymadım ki ben bunu ? Cahil miyim ? Bu soruların cevabını bekliyorum Evet hemde kaz dağlarından gelen ve çok kaliteli su....Zaten Akçay su ve havası ile bilinir....Ve dahası deniz içinde bir çok yerden su çıktığı için ayrıca deniz suyu da biraz daha soğuktur..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Bizimkini doğumgünüde akçaya mı götürsem, hem hediye hem tatil ikisi bi arada , önerir misin bekir abi gezi için falan ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Çeşme dururken Alacatı dururken mi Ahmet... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Çeşme dururken Alacatı dururken mi Ahmet... abi illa deniz olsun diye kasıntımız yok, kazdağlarını falan merak ediyordu bizimkisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Bizimkini doğumgünüde akçaya mı götürsem, hem hediye hem tatil ikisi bi arada , önerir misin bekir abi gezi için falan ? Tabii Ahmetim önermezmiyim...sadece denizi biraz serin ...Birde öyle çok gürültülü bir yer değildir...Hani Bodrum,Çeşme ve Marmaris gibi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Tabii Ahmetim önermezmiyim...sadece denizi biraz serin ...Birde öyle çok gürültülü bir yer değildir...Hani Bodrum,Çeşme ve Marmaris gibi.... Abi bize zaten sessiz sakin yer lazım, yeterince gürültü patırtı duyduk , 4-5 gün kafa dinleyeceğimiz bi yerlere kaçalım diyoruz temmuzda, bakalım kısmet, resimlerini çok beğendim ondan danışayım dedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Şimdilik bunlar var Yusufum ..ama kısmetse bir haftaya kadar gideceğim...yenilerini çekmeyi bende istiyorum... Evet hemde kaz dağlarından gelen ve çok kaliteli su....Zaten Akçay su ve havası ile bilinir....Ve dahası deniz içinde bir çok yerden su çıktığı için ayrıca deniz suyu da biraz daha soğuktur..... Bunları biliyorum abi hayatım ayvalık'da geçti bnim :P Tatlı su olayını buna rağmen ilk kez duydum..Belki gideriz görmeye, kısmet.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Bunları biliyorum abi hayatım ayvalık'da geçti bnim :P Tatlı su olayını buna rağmen ilk kez duydum..Belki gideriz görmeye, kısmet.. Yaşlılarla dalga geçilmez bunu bilmiyormusun..... :P Çok ayıp....cık..cık..cık....yeni nesil işte...peeeeeeeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap