Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yaşlılarla dalga geçilmez bunu bilmiyormusun..... :P Çok ayıp....cık..cık..cık....yeni nesil işte...peeeeeeeee Ben ciddiyim ya, 5-6 yıldır her yaz ordayım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Singapur Marina Bay Sands gidin ozaman ben ölmeden önce 55 katta yüzmek istiyorum çünkü... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Alaçatıya çeşmeye gideceğine akçay'a git, mis gibi hava tertemiz deniz. Çeşme vıcık vıcık olmuş, yürünmüyor kalabalıktan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Tevfik abinin yüzmek istegi yere bakar mısınız ... Deniz var uçsuz derya.. Binada yüzme hayali var ya.. Çok filmin etkisi tabi bunlar Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Başkalarının hayalleri,benim gerçeğim olmuştur hayatımda... Mr.T'den..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 sen salla Akçayı gençsiniz Akçay emekli cenneti... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 sen salla Akçayı gençsiniz Akçay emekli cenneti... Doğru valla....Camilerden sela sesi hiç eksik olmuyor.....Eeee tabiii bazı insanlar huzur içinde ölmek istiyor..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap