Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 (düzenlendi) Bugün mü menümüz evde iskender Afiyet olsun bana Aralık 5, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Nedeyim şimdi gördüm ve artık akşam bişey yemem diyordum kiiii...Bu forum bende kilo yapmaya başladı.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Simdi hanim aradi aksama ispanak var dedi ki burayi gordum 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Bizim evde de muhtesem ikili var Afiyet olsun Turşuda var tabi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Bizim evde de muhtesem ikili var Afiyet olsun Turşuda var tabi Off bitiyorum bu ikiliye, yanına da soğan kıracaksın Sabri konuya bir girdin pir girdin Sende çok cevher var belli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Off bitiyorum bu ikiliye, yanına da soğan kıracaksın Sabri konuya bir girdin pir girdin Sende çok cevher var belli Ayıp ettin Ahmet abi annemin yemekleri meşhurdur Bende de iştah oluncaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Bizim evde de muhtesem ikili var Afiyet olsun Turşuda var tabi Bulgur pilavlı versiyonunu daha 1 saat önce yedim üstüne de bir sütlaç yapmış anneannem sağolsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Hani bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Bizim evde de muhtesem ikili var Afiyet olsun Turşuda var tabi Sabri sende mi????* Bu gidişle obez ustayı bile geçeceğim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Sabri sende mi????* Bu gidişle obez ustayı bile geçeceğim.... 135e dayandim yaa boy uzun Allahtan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 135e dayandim yaa boy uzun Allahtan Evet Sabri sitemizde zayıf kalmayacak hatta ismizde tombulfocusclubtr. olsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Bizim evde de muhtesem ikili var Afiyet olsun Turşuda var tabi OOoooooooooooooooooo, yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! Dünya üzerinde asla hayır diyemeyeceğim yemekler bunlar.. Bana en kral eti getirin, en muhteşem yemeği sunun, diğer yanda kuru fasülye-pilav olsa kesinlikle kuru pilavı seçerim. Sabri bu arada kuruya zaten birşey demiyorum da pilav çok güzel görünüyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 pilav çok güzel görünüyor.. Pirinç Tosya pirinci galiba ondan. Bundan da Kastamonu'ya pay çıkarttım ya :D 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Ayıptır soylemesi annem 10 numara pilav yapar uzerine yemedim daha ! Ki pilav manyagiyimdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap