Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 eee gelde sevdiğin yemeklerden vazgeçmeden zayıfla şimdi bu konuda............ Geçende ayıptır söylemesi Beymen'den takım elbise aldım. Satış temsilcisi 3-4 kez göbeğimle ilgili yorum yapınca artık acil eylem planını devreye aldım.. çok fena olmuşum yaw.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Geçende ayıptır söylemesi Beymen'den takım elbise aldım. Satış temsilcisi 3-4 kez göbeğimle ilgili yorum yapınca artık acil eylem planını devreye aldım.. çok fena olmuşum yaw.. eee o kadar sucuğu yersen tek başına olacağı buydu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 eee o kadar sucuğu yersen tek başına olacağı buydu O kadar sucuk dediğin 1 kangal.. Gerisini dağıttık hep.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2013 Güveç, pişmeye giderken... Pişikten sonra.... Afiyet olsun.... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 (düzenlendi) Yakın bir yerde olsan walla gece kar maskesi ile yolunu kesip kaçtı kaptı güveç yapardık Alperenimle de uzaktasın işte...:):):):): Mayıs 12, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 Güveç, pişmeye giderken... Pişikten sonra.... Afiyet olsun.... Afiyet olsun kardeşime Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 İşyerinde öğle yemeği faslımız sıkıntıdan Menüde levrek ve çupra 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Abi beni işe alsana 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Abi beni işe alsana Buyur gel mertcanım. :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Buyur gel mertcanım. :) Karın tokluğuna çalışırım diyecem de karlı olur mu sizin için bilemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Yaw bu Serdar'larda hep mi yemek yemeği sever...:):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Yaw bu Serdar'larda hep mi yemek yemeği sever... :) :) Galiba öyle oluyor o zaman şöyle devam edelim Bunu bir çok kişi bilmiyordur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Bunu bir çok kişi bilmiyordur. Mantının bir türümü bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Mantının bir türümü bu Sayılır, ona benzer bir şey aslında. Çerkez yemeği bu, içinde mantıda olanlardan başka bir de patates var. Ama en önemlisi üzerindeki sarımsaklı sos. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap