Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün Yemeği :)


Ahmet A.

Önerilen Mesajlar

hamurunu tasin icine dusuren ilk kisi bir sonraki arabasini yaparmis.

Yozgat'ta en iyi kaz etiyle yapıldığı söylenir, (tabii bulunabilirse, aslında genelde tavukla yaparlar).

Bu arada bizde, yıldız şeklinde kesilen hamurun ortasındaki yıldızı bozan kişi bir sonraki arabaşını yapar. :)

Hava soğudukça camın istiyor varya, hamursuz bari yapsak, sadece çorbası bile dindirir beni bir süre.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yozgat'ta en iyi kaz etiyle yapıldığı söylenir, (tabii bulunabilirse, aslında genelde tavukla yaparlar).

Bu arada bizde, yıldız şeklinde kesilen hamurun ortasındaki yıldızı bozan kişi bir sonraki arabaşını yapar. :)

Hava soğudukça camın istiyor varya, hamursuz bari yapsak, sadece çorbası bile dindirir beni bir süre.

 

Hamursuz olmaz ama, hamur önemli..

Benim de çok sevdiğim çorbalardan biridir bu arada... bayılırım.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.