Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 hamurunu tasin icine dusuren ilk kisi bir sonraki arabasini yaparmis. Yozgat'ta en iyi kaz etiyle yapıldığı söylenir, (tabii bulunabilirse, aslında genelde tavukla yaparlar). Bu arada bizde, yıldız şeklinde kesilen hamurun ortasındaki yıldızı bozan kişi bir sonraki arabaşını yapar. Hava soğudukça camın istiyor varya, hamursuz bari yapsak, sadece çorbası bile dindirir beni bir süre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Yozgat'ta en iyi kaz etiyle yapıldığı söylenir, (tabii bulunabilirse, aslında genelde tavukla yaparlar). Bu arada bizde, yıldız şeklinde kesilen hamurun ortasındaki yıldızı bozan kişi bir sonraki arabaşını yapar. Hava soğudukça camın istiyor varya, hamursuz bari yapsak, sadece çorbası bile dindirir beni bir süre. Hamursuz olmaz ama, hamur önemli.. Benim de çok sevdiğim çorbalardan biridir bu arada... bayılırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Eveeet akşam akşam acıkanları görelim bakalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Bu konu ac bir moderatör tarafindan kapatilmistir. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Akşam 6'dan sonra otomatik olarak kitlense bu konu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Akşam 6'dan sonra otomatik olarak kitlense bu konu? Şşşşştttt 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Gece gece yoldan çıkardınız beni, sucukiçi yedilrttiniz ula 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Bu yağmurlu ve soğuk havada iyi giderdi... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 @Serdar Eryürekli, Daha iyi tepkiler almak için ya öğlene doğru ya da 3'ten sonra paylaşmanız lazım.. açıkçası şu saatte hiç canım çekmedi.. :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Bu yağmurlu ve soğuk havada iyi giderdi... Ciğere bayılırım 7/24 afiyet olsun Ahmedim Diyarbakır'da olaydı yerdik peeeee 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Ahmedim Diyarbakır'da olaydı yerdik peeeee Yiyin tabi, Alperen de olsaydı deme hiç, götür ciğerleri.. Ciğerci Remzi'ye ben götürmedim sanki sizi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yiyin tabi, Alperen de olsaydı deme hiç, götür ciğerleri.. Ciğerci Remzi'ye ben götürmedim sanki sizi.. sabah sabah ben yemem demedin mi yahu sen gel diye biz herşeyi yapıyoruz ama tık yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 sabah sabah ben yemem demedin mi yahu sen gel diye biz herşeyi yapıyoruz ama tık yok Yemem demedim, aç olsaydım elbette yerdim.. Şuan canım istemedi dedim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Pazar günü saat tam 04.45'te (evet sabaha karşı, akşam üstü değil) götürüyordum bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Pazar günü saat tam 04.45'te (evet sabaha karşı, akşam üstü değil) götürüyordum bunu Götürrrr... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap