Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Buyrun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Güzel bir kahvaltı ile güne başlayalım... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Buda benden olsun... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 vay vay vay yarasııınnn... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 vay vay vay yarasııınnn... sağolasın bu arada pazar akşam veya pazartesi adanada olucam musait olursan tanışmak isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 sağolasın bu arada pazar akşam veya pazartesi adanada olucam musait olursan tanışmak isterim Tabiki adaş beklerim, hatta çok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 sağolasın bu arada pazar akşam veya pazartesi adanada olucam musait olursan tanışmak isterim Pazartesi bende orada olabilirim Bu arada bu kahvaltılık diyet kahvaltısı mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Pazartesi bende orada olabilirim Bu arada bu kahvaltılık diyet kahvaltısı mı pazartesi bir organizasyon yapabiliriz ozaman ahmetoviç 2 adım yol sana sende gelirsin cumartesi plan netleşsin sizi bilgilendirecem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Valla güzel olur haaa hadi inşallah ufaktan bir buluşma yaparız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 @Serdar Eryürekli, @Serdar yaman, Siz hiç fırıncı küreği ile dayak yediniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 @Serdar Eryürekli, @Serdar yaman, Siz hiç fırıncı küreği ile dayak yediniz mi? ağzımıza ağzımıza vur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 ağzımıza ağzımıza vur bana akıl verme, bana yemek ver 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 @Serdar Eryürekli, @Serdar yaman, Siz hiç fırıncı küreği ile dayak yediniz mi? Çok acıtıyormuş duymuştum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 bana akıl verme, bana yemek ver sen gel aslan sütü bile veririm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Oooo yarasın kardeşlerime löp löp yağ olsun göbeğinize...:):) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap