Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Oooo yarasın kardeşlerime löp löp yağ olsun göbeğinize... :) :) beraber olsun bekir abi :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 beraber olsun bekir abi :D Yaw bende zatiiiii var(löp,löp yağ kafi miktar da göbek), o bakımdan dedim...):)::)):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 sen gel aslan sütü bile veririm Aslansın vesselam.. Ama senin sütün olmazsa sevinirim :muha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yaw bende zatiiiii var(löp,löp yağ kafi miktar da göbek), o bakımdan dedim... ) : :) ) ) alemsin bekir abi Aslansın vesselam.. Ama senin sütün olmazsa sevinirim :muha: kendi sütüm tabikide başka kimin ki olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 kendi sütüm tabikide başka kimin ki olacak Sana hayatta başarılar diliyorum kardeşim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Sana hayatta başarılar diliyorum kardeşim.. teşekkür ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Tamam orta yolu bulalım hep beraber ayran içsek :):))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Tamam orta yolu bulalım hep beraber ayran içsek :) :)) ) bu olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Tamam orta yolu bulalım hep beraber ayran içsek :) :)) ) Olur olur uyar oda. Zaten araba kullanacağız Muhabbet acıktırdı, gidip kuru fasulye ve pilavımı yiyim, buyurun arkadaşlar seven varsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 gidip kuru fasulye ve pilavımı yiyim offf en vazgeçemediğim ikililerden.. yanına da yoğurt, ayran, cacık vs ve soğan.. oruçluyum, susun lan.. kilitlerim konuyu bak :yemek: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Buda benden olsun. Yemekhane yemeği içimize sinmeyince pino'nun yolunu tuttuk. Buda meşhur pino tava,yalnız resim temsilidir. Gerçeği geldiği gibi mideye indirildiği için 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Forumda kullanıcı özelliklerinde bir diyet modu olmalı, bu başlık ve her türlü yemek muhabbeti otomatik olarak gizlenmeli "Dikkat göbek var" tişörtünden "Göbekliyim ve mutluyum" tişörtüne terfi edeceğiz gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Patates varsa gerisi teferruattır... S. Eryürekli 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Abi sosis yemeyin ya vallahi de billahi de çok zararlı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Öğle yemeği denince. Karaköy Nato Lokantası. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap