Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Çukurağa Sofrasındayız. Servet abi ile 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Çukurağa Sofrasındayız. Servet abi ile Afiyet olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Çukurağa Sofrasındayız. Servet abi ile ImageUploadedByTapatalk1391162439.340641.jpg İyi ki yemeğimi yedikten sonra gördüm bu resmi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Çukurağa Sofrasındayız. Servet abi ile ImageUploadedByTapatalk1391162439.340641.jpg Bu Cukuraga iyi hos da ozellikle aksam saatlerinde cok kalabalik, cok bunaltici ve gurultulu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Buda benden olsun. Yemekhane yemeği içimize sinmeyince pino'nun yolunu tuttuk. Buda meşhur pino tava,yalnız resim temsilidir. Gerçeği geldiği gibi mideye indirildiği için Öğrenciyken çok yedim Eskişehir de Pino dan. Ama şimdi o sosisleri ölsem yemem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Bu Cukuraga iyi hos da ozellikle aksam saatlerinde cok kalabalik, cok bunaltici ve gurultulu.. Abi 11:30 gibi gittik tek biz vardık çaylar geldiğinde kalabalık ve gürültü oldu sonra kaçtık Muhabet ettik bol bol 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Öğrenciyken çok yedim Eskişehir de Pino dan. Ama şimdi o sosisleri ölsem yemem... Gençken çok önemsenmiyor bu tür şeyler sizler gibi belli bir olgunluğa ve tecrübeye ulaşınca bizlerde anlarız sanırım yenilmeyecek şeyler olduğunu gençken ''ye gitsin ne olacak ki ''diyoruz yanlış ama,aması işte.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Bu Cukuraga iyi hos da ozellikle aksam saatlerinde cok kalabalik, cok bunaltici ve gurultulu.. Çayyolundaki iyi bence, bir kere gittim ama beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Güveçin pişmiş halini yakalayamadım, piranha sürüsü saldırmış 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Ne piranası bu anakonda işi D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yapıştır adaaşşş yakışıırrr afiyet olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yapıştır adaaşşş yakışıırrr afiyet olsun Eyvallah adaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Madem iştahımız açıldı bu nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Madem iştahımız açıldı bu nasıl? Bumbaaaarrrr efsanesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Bumbaaaarrrr efsanesi Aynen kardeş Var ya gündüz erken yemek yiyipte akşama bir şey yemeyim diyen biri bu sayfayı görse hakkımızda hiç iyi konuşmaz @Serdar yaman, Olsa gitmez miydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap