Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Gelmiyorsun canım hiç ses etme sen Boynumu dogrultabilsem bi... anladin sen onu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Boynumu dogrultabilsem bi... anladin sen onu Şaka yapıyorum lo biliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Şaka yapıyorum lo biliyorum Serdar baba daha birlikte götürecek cok kebabimiz olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Serdar baba daha birlikte götürecek cok kebabimiz olacak Allah büyük kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Afiyet olsun, yarasın, topak topak et olsuunnn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Simdi cigkofte midye bide icli kofte olsaydi nolurdu... Fena olurdu 1 haftadır misafirlerim gidip geliyor ev yemeği özledim ya ben yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Simdi cigkofte midye bide icli kofte olsaydi nolurdu... Midye mi? Öğğkkk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Afiyet olsun, yarasın, topak topak et olsuunnn Sağolasın adaş Midye mi? Öğğkkk Bu yaşa geldim ağzıma koymadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Öyle demeyin midye iyidiiirrr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 @Serdar yaman, Serdar Aga böyle şeyler var burda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 @Serdar yaman, Serdar Aga böyle şeyler var burda Tasta ne var ramo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Serdar Yaman,yapma bu saatte böyle kötü sunumlar... 4 kg fazlam kaldı; foruma bu saatte giriş yapınca gidip dolaba kafamı sokuyorum hemen,ne var ne yok diye. Kendimi kandırıyorum " kan şekerim düştü" diye. Yapma böyle bu saatte dışarı çıkıp ciğerciye dalasım geliyor. Gözünün yağını yiyeyim, yapma böyle... Yönetici arkadaşlara ricam: "Bu kötü adamın bu saatlerde yemek resmi yayınlamasını yasaklayın lütfen!" Gerekirse beni forumdan atın, ama bu adama biri "DUR !" desin artık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Bende onu soracaktim. Filozof ramo onlar ne. Hangi ayinden bu Puhahaa filozof ayin ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Tasta ne var ramo Kızılcık kompostosu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Serdar Yaman,yapma bu saatte böyle kötü sunumlar... 4 kg fazlam kaldı; foruma bu saatte giriş yapınca gidip dolaba kafamı sokuyorum hemen,ne var ne yok diye. Kendimi kandırıyorum " kan şekerim düştü" diye. Yapma böyle bu saatte dışarı çıkıp ciğerciye dalasım geliyor. Gözünün yağını yiyeyim, yapma böyle... Yönetici arkadaşlara ricam: "Bu kötü adamın bu saatlerde yemek resmi yayınlamasını yasaklayın lütfen!" Gerekirse beni forumdan atın, ama bu adama biri "DUR !" desin artık. Buyrun beraber olsun efenim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap