Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Kim Çiğköfte demişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Afiyet olsun kardeeeşşş. Yunus gibi 1 kg hamsiyi yedim sığınamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 OOooooooof bu nasıl bişeydir yahu ye beni diye bağırıyoo. Kim Çiğköfte demişti Serdar başkan Mardin e işim düşer beni hele sen bunlardan yapma varya tüm Mardin i üstüne gönderirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 OOooooooof bu nasıl bişeydir yahu ye beni diye bağırıyoo. Abi sen gel ne istiyorsan yaparım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Abi sen gel ne istiyorsan yaparım Yakında gelcem bir gece kalırım sanırsam. Acentelerle toplantımız olcak. Aslında kışa girerken gelmiştik. Baya bi gezdik ama tadı damağımızda kaldı.Kaburga dolması yerim yine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yakında gelcem bir gece kalırım sanırsam. Acentelerle toplantımız olcak. Aslında kışa girerken gelmiştik. Baya bi gezdik ama tadı damağımızda kaldı.Kaburga dolması yerim yine. Bekleriz valla buyur gel yedirelim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Eyvallah saolasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Bekleriz valla buyur gel yedirelim... İçli köfte isterim... kaburga dolması isterim.. büryan kebabı isterim... datlı olarak ne ikram ediyisonuz ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 İçli köfte isterim... kaburga dolması isterim.. büryan kebabı isterim... datlı olarak ne ikram ediyisonuz ?? Diyarbakır burma kadayıf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Diyarbakır burma kadayıf :öp: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Susun laaaaaaayyynnn.. gozumun onunde ciger, burma kadayif ucusuyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Susun laaaaaaayyynnn.. gozumun onunde ciger, burma kadayif ucusuyor Kafese koydum gönderim mi sana kargoyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Susun laaaaaaayyynnn.. gozumun onunde ciger, burma kadayif ucusuyor Uzat elini yakala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Susun laaaaaaayyynnn.. gozumun onunde ciger, burma kadayif ucusuyor Ciğer şiş olaydıda yiyeydik şöyle bol kuyruk yağı olan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Susun laaaaaaayyynnn.. gozumun onunde ciger, burma kadayif ucusuyor Seçimlerden sonra trene binsek... eskişehire gitsek... ciğerci ahmet yapıp gelsek mi Alperen abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap