Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Buralar yine fena yaklaşmamalı :): tatlılar ciğerler .. Peeee 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 (düzenlendi) Buralar yine fena yaklaşmamalı :): tatlılar ciğerler .. Peeee Gel abim gel çek bir lavaş arası Mart 21, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Buralar yine fena yaklaşmamalı :): tatlılar ciğerler .. Peeee :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 (düzenlendi) Sizin de öylemi benim tokluğum 45 bilemedin bir saat sürüyor, sonra yine içim kıyılıyor...peee Tabiii forumdan sonra 15 Dakika'ya düştü:): Mart 21, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Sizin de öylemi benim tokluğum 45 bilemedin bir saat sürüyor, sonra yine içim kıyılıyor...peee Tabiii forumdan sonra 15 Dakika'ya düştü:): Buralar pek Tekin değil Bekir abi arkana bakmadan kaç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Seçimlerden sonra trene binsek... eskişehire gitsek... ciğerci ahmet yapıp gelsek mi Alperen abi Burak ciger dedin mi benimicin tek adres Diyarbakir... atlayalim ucaga gidelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Burak ciger dedin mi benimicin tek adres Diyarbakir... atlayalim ucaga gidelim Remziiii diyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Buralar pek Tekin değil Bekir abi arkana bakmadan kaç Denedim de geç kaldım, karnım guruldamaya başladı...:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Burak ciger dedin mi benimicin tek adres Diyarbakir... atlayalim ucaga gidelim Yapabiliriz aslında günübirlik bir organizasyon 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Deneme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Deneme Ne deniyon len cubuk kraker? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Ne deniyon len cubuk kraker? Banlandık mı diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Burak ciger dedin mi benimicin tek adres Diyarbakir... atlayalim ucaga gidelim Benide götürürseniz karlı çıkarsınız (sebebini açıklamam gizli ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Bende bugün arkadaşlara etli çiğköfte yaptım bulguru istediğim yerden alamadım o yüzden ben bulguru beğenmedim ama millet bayıla bayıla yedi sesimi çıkarmadım etsiz yapılana çiğköfte diyemiyorum malesef 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Benide götürürseniz karlı çıkarsınız (sebebini açıklamam gizli ) Gizli saklı neyimiz var yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap