Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 O mu seni yiyor yoksa Ben brokoli hariç yemek seçmem. Bende brokoliye bayılıyorum E ha karnibahar ha brokoli, aynisin yesili.. birini sevip birini sevmemen ilginc.. Bizde bir terslik var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 E ha karnibahar ha brokoli, aynisin yesili.. birini sevip birini sevmemen ilginc.. Karnıbaharı brokoliyi buharda haşlayacan... Sarınsaklı zeytinyağlı limonlu sosu dökecen.. Off Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 bende brokoli sevmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Karnıbaharı brokoliyi buharda haşlayacan... Sarınsaklı zeytinyağlı limonlu sosu dökecen.. Off bende öyle yiyorum bizim ufaklık ağaç getir diyor bana onun için bende brokoli sevmem ozanda bizden çıktı 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Aslında evet aynı da ne bilim brokoli ağaç gibi ya, içinden her an maymun çıkacak gibi geliyor bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Aslında evet aynı da ne bilim brokoli ağaç gibi ya, içinden her an maymun çıkacak gibi geliyor bana hadi len neresi aynı alakası yok oldu olacak boyamışlar de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Karnıbaharı brokoliyi buharda haşlayacan... Sarınsaklı zeytinyağlı limonlu sosu dökecen.. Off Ozellikle brokoliyi.. offf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Brokoli bonzaiye benziyo ya Serdarında dediği gibi bildiğin ağaç işte. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Ozellikle brokoliyi.. offf canım istedi heeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 hadi len neresi aynı alakası yok oldu olacak boyamışlar de Aynı derken aynı sülaleden işte. Ama tadı farklı bence ööyyykk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Aynı derken aynı sülaleden işte. Ama tadı farklı bence ööyyykk tabiki tadı farklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Bir de brüksel lahanası mı ne var Çin malı lahana gibi küçük küçük sanki malzemeden çalmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Başlık sağlıklı beslenmeye döndü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Bir de brüksel lahanası mı ne var Çin malı lahana gibi küçük küçük sanki malzemeden çalmışlar Aynen, onun tadına hiç bakmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Bugunde böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap