Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 gelirim ya neden olmasın Gelemezsiiiiiin.Uçakta gıda maddeside yassah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Gelemezsiiiiiin.Uçakta gıda maddeside yassah. Künefeyi ben yapıyorum zaten sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Herkesin karnı doydu herhalde ses soluk yok. Şimdi şekerleme zamanı. Yemeğin üstüne çay içiyorum ama şaka maka uyku bastırdı iyice 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Künefeyi ben yapıyorum zaten sıkıntı yok Olmaz hemşerim yassah bir kere yapamazssssıııııın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Künefeyi ben yapıyorum zaten sıkıntı yok Görmeden inanmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Görmeden inanmam Evet yapta görelim. (yiyelim anlamında) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Görmeden inanmam Evet yapta görelim. (yiyelim anlamında) Konuyu baştan okuyun görürsünüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Konuyu baştan okuyun görürsünüz O eskide kaldı peeeh. Yapta görelim de yiyelim de inanalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Döneri kiloyla yiyeceksin halbüse.. Daha kiloyla yiyecek kadar zengin olamadık 1 gram fazla olmasın sakın Tam 50 gr Adam döner resmini attı sesi kesildi. boğazında mı kaldı nedir biri 112yi arasın yahu Abi yemeğe çıktımda Yemeğe çıktım geldim öldürüp geri diriltmişsiniz beni helal 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Evet yapta görelim. (yiyelim anlamında) O eskide kaldı peeeh. Yapta görelim de yiyelim de inanalım. yaparız bir gün Daha kiloyla yiyecek kadar zengin olamadık Tam 50 gr Abi yemeğe çıktımda Yemeğe çıktım geldim öldürüp geri diriltmişsiniz beni helal en son marul boğazında kaldı dediler ama sıkıntı yok muş afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 yaparız bir gün en son marul boğazında kaldı dediler ama sıkıntı yok muş afiyet olsun Yok abim daha ölmedim sağol ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 (düzenlendi) Yaw bu kadar olur, aracına LPG bağlatacak model danışıyor normal olarak, amaa ben simiti okuyunca hemen 2 tane simit bir ayran aldırıyorum:):) patlayacağız ama ne zaman bakalım:)) Nisan 2, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 ben simiti okuyunca hemen 2 tane simit bir ayran aldırıyorum:) Şimdi okuyunca benim de miğdemden sesler gelmeye başladı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 (düzenlendi) Serdarlara ithafen... Nisan 2, 2014 A.Coşar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Serdarlara ithafen...uploadfromtaptalk1396459990614.jpg Hocaaaammmmm Afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap