A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Afiyet olsun Serdarım, sana da bal şeker olsun. Seçimin ertesi günü okul tatildi, kızımı aldım gittim; afiyet de oldu... Bu arada nerede o senin göbekli adaşın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Serdarım, sana da bal şeker olsun. Seçimin ertesi günü okul tatildi, kızımı aldım gittim; afiyet de oldu... Bu arada nerede o senin göbekli adaşın? Ekmeği almış ekrana banıyordur 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Ekmeği almış ekrana banıyordur Bence gene tıkırtı duyup evden dışarı attı kendini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Bence gene tıkırtı duyup evden dışarı attı kendini Olasılıklar arasında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 (düzenlendi) Geldim geldim biri mangal yakmış mis gibi kokuyor Gerçi bir şey eksik ama... Nisan 2, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 (düzenlendi) @Serdar yaman,@Doğan Kurban, Hadi bendensiniz. Nisan 3, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 @Serdar yaman,@Doğan Kurban, Hadi bendensiniz. Aboo bu çocuk zorla gel diyo valla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 @Doğan Kurban, gel bana gel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 @Doğan Kurban, gel bana gel önce sen gel hele bi misafir edelim.Bu ay içinde aksilik çıkmazsa ordayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 önce sen gel hele bi misafir edelim.Bu ay içinde aksilik çıkmazsa ordayım. anlaştık beni getirecek arkadaşımla görüştüm saat 12:30 gibi yanındayım:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 anlaştık beni getirecek arkadaşımla görüştüm saat 12:30 gibi yanındayım:D Tmm.İster yemek ister kahve farketmez ne isterseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Tmm.İster yemek ister kahve farketmez ne isterseniz. Benim ders iptal edilmiş. 12 buçuk sonrasında gelebilirim ben de 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Benim ders iptal edilmiş. 12 buçuk sonrasında gelebilirim ben de Dersi astim demiyosun da... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Dersi astim demiyosun da... Dersi astım demekten çekinme ihtimalim mi var abi sence? Ozan'a sor inanmıyorsan, asistan beeğin de haberi vardır iptal edilen dersten belki de. Devamdan kalma ihtimalim olan bir ders olduğu için üzüldüm bile 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Şunlardan da atıştırın biraz kuru kuru olmaz öyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap