Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Eksiiiikkkk[emoji2] Bende kalsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Paça ve beyinle araba kutlaması 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Paça ve beyinle araba kutlaması Arabanın içinde ye eğer arabanın kutlamasıysa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Arabanın içinde ye eğer arabanın kutlamasıysa Yok artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Dukkana aldigimiz kelleler icinden 10-15 kadar satilamayacak kadar kucuk daha ot yememis oglak baslari cikti. Aradik adami beleş say dedik tamam dedi. Ilk once suya koyduk kani gitsin diye Sonra koyduk tencereye haslanmaya Tam pismeden cikardik simdi firina Ve tamam ekmek tuz pulbiber kekik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yemek mi korku filmi sahnesi mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yemek mi korku filmi sahnesi mi? Hayvanin en lezzetli yeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Hayvanin en lezzetli yeri Yemesini bende severim de böyle görünce içim kötü oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yemesini bende severim de böyle görünce içim kötü oldu Bizde niye kesmisler diye konustuk ama sakat veya hastalardi heralde. Telef olmasinlar diye kesmis olabilirler. Biliyorsunuz hayvan eceliyle ölürse yenmez, gömülür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Hayvanin en lezzetli yeri Şu önermenin "onun vitamini kabuğunda" önermesinden farkı yok benim için.. Caaanım et dururken sakatata bu kadar meyletmek garip geliyor bana.. Ama seviyorsan efiyet olsun elbette.. sakat veya hastalardi heralde :blink: Fatal Error :blink: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Şu önermenin "onun vitamini kabuğunda" önermesinden farkı yok benim için.. Caaanım et dururken sakatata bu kadar meyletmek garip geliyor bana.. Ama seviyorsan efiyet olsun elbette.. Kelle sakatat degilki Turkiyede oyle katagorize edilmis. Bacagi hareket ettiren bacak kasida et, çeneyi hareket ettiren dili hareket ettiren kasta et Kasapta degil bizim sakatatçi dukkaninda satiliyor ama olsun Mesela bizde hersey var ama kuzu bobregi yok artik kim alistirdiysa kasaplarda satiliyor yagiyla birlikte kuzunun icinde kasaplara gidiyor :blink: Fatal Error :blink: Sakat veya hastalardi lafina niye takildin onu anlamadim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Sakat veya hastalardi lafina niye takildin onu anlamadim ? Hasta hayvanı niye yiyosun tosunum? ona takıldım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Hasta hayvanı niye yiyosun tosunum? ona takıldım.. Hastalik dedigim ne biliyim kalbinde sorun vardir akcigerinde falan masraflidir eti icin kesilmistir. Daha neler varda bu piyasada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Şuna bak hergün 3 dene poaça götürürkene ne hale düştük. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap