Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Oooo kolay gelsin rejime başlanmış. Hani listeyi yollamadın bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Şuna bak hergün 3 dene poaça götürürkene ne hale düştük. off yemin ediyorum şu an olsa nasıl götürürdüm sabah birşey yemeden çıktım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 bende açım aç uyuya kaldım kahvaltı yalan oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 off yemin ediyorum şu an olsa nasıl götürürdüm sabah birşey yemeden çıktım Benim için aç tok fiç farketmez her daim yeri hazırdır bende:): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Benim için aç tok fiç farketmez her daim yeri hazırdır bende:): :) Potansiyel yiyiciyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 :) Potansiyel yiyiciyiz Simit bir başka yaw ) hele birde yanında ayran varsa....peeee:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Simit bir başka yaw ) hele birde yanında ayran varsa....peeee:) Az önce o ikiliyi midemde evlendirdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 bu forum yakında isim değiştirir Az önce o ikiliyi midemde evlendirdim allah mutlu mesut bahtiyar etsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Az önce o ikiliyi midemde evlendirdim Yakında çoluk çocuğa karışırlar, adınıda löp löp et koyarlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Bana da öyle geliyor. Ayran nasıl sarılıyordu öyle simite Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Bana da öyle geliyor. Ayran nasıl sarılıyordu öyle simite yok artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Oooo kolay gelsin rejime başlanmış. Hani listeyi yollamadın bana Liste yokki sadece hem evde hemde işte başımda azrail gibi bekleyen hatunlar var.Öğlenede tavuk göğsü ızgara yiyecekmişim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 @Doğan Kurban, O Değil de abi ben ne zaman rejim yapsam kilo alıyorum O yüzden 1 haftaya bırakıp eski kiloma dönüyorum. Bir yerde bi yanlışlık yapıyorum ama anlamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 @Doğan Kurban, O Değil de abi ben ne zaman rejim yapsam kilo alıyorum O yüzden 1 haftaya bırakıp eski kiloma dönüyorum. Bir yerde bi yanlışlık yapıyorum ama anlamadım. Yaw Ahmet'im o da bişey mi ben rejim yapsamda yapmasam da kilo alıyorum:): 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 @Doğan Kurban, O Değil de abi ben ne zaman rejim yapsam kilo alıyorum O yüzden 1 haftaya bırakıp eski kiloma dönüyorum. Bir yerde bi yanlışlık yapıyorum ama anlamadım. Yaw Ahmet'im o da bişey mi ben rejim yapsamda yapmasam da kilo alıyorum:) : ters etki yapıyor bizde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap