Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yaw Ahmet'im o da bişey mi ben rejim yapsamda yapmasam da kilo alıyorum:) : Abi olaya ben el koyuyorum.Bundan sonra rejim felan yok kaldırıyoruuuum.Fekat şartlarım var kabul edeceniz.Her sabah 1 saat erken kalkılacak.30 dk orta tempo yürüyüş yapılacak sonra duş ve işbaşı.Sonrada akşam eve gelinecek eşofmanlar giyilip 1 saat hafif tempo yürüyüş yapılacak.Sonra duş ve kalorisi düşük yemek yenecek hatta mümkünse meyva felan yenecek.Bunlar hafta içi içindi.Hafta sonlarıda doğaya çıkılacak ve temiz hava içimize çekilerek hafif tempo 2 saat kadar yürünecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Evet bize gelmiyor rejim falan, bizim sürekli yememiz lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Abi olaya ben el koyuyorum.Bundan sonra rejim felan yok kaldırıyoruuuum.Fekat şartlarım var kabul edeceniz.Her sabah 1 saat erken kalkılacak.30 dk orta tempo yürüyüş yapılacak sonra duş ve işbaşı.Sonrada akşam eve gelinecek eşofmanlar giyilip 1 saat hafif tempo yürüyüş yapılacak.Sonra duş ve kalorisi düşük yemek yenecek hatta mümkünse meyva felan yenecek.Bunlar hafta içi içindi.Hafta sonlarıda doğaya çıkılacak ve temiz hava içimize çekilerek hafif tempo 2 saat kadar yürünecek. Abi diyelim 2 saat dümdüz yürüdük yürüyecez de geri dönüş yolunda dolmuşa binmek serbest demi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Ben genel sohbete gidiyorum burda hoş şeyler konuşulmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Abi diyelim 2 saat dümdüz yürüdük yürüyecez de geri dönüş yolunda dolmuşa binmek serbest demi Çooook yaşa Ahmet'im walla ne güldüm :):): birde dönüşte bir pastahanede bişeyler de yemek lazım şimdi::):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Abi diyelim 2 saat dümdüz yürüdük yürüyecez de geri dönüş yolunda dolmuşa binmek serbest demi Olmaz 1 saat git 1 saat gel o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Abi diyelim 2 saat dümdüz yürüdük yürüyecez de geri dönüş yolunda dolmuşa binmek serbest demi çakkkkaaaalllllll Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Olmaz 1 saat git 1 saat gel o zaman O bana gelmez işte gitmek var dönmek yok o yoldan 1saat yürürsem o dönüş gözümde dağ gibi büyür... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Abi aslında doğal olsa yemekte abartmamak kaydıyla sorun yok.Bizlerin tek sorunu hareketsizlik.Bakın aşağıdaki fotoğrafta ayağımızın altındaki sinir uçlarına.Yürümenin aslında ne denli faydalı olduğunun göstergesi bu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Abi aslında doğal olsa yemekte abartmamak kaydıyla sorun yok.Bizlerin tek sorunu hareketsizlik.Bakın aşağıdaki fotoğrafta ayağımızın altındaki sinir uçlarına.Yürümenin aslında ne denli faydalı olduğunun göstergesi bu. Hehheheheeheheh günün yemeğinde ayak resmi..... peh peh peh:):):):): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 sanayi style yumurtalı kavurma ammmaaa ne yedik beee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 sanayi style yumurtalı kavurma ammmaaa ne yedik beee Afiyet olsun hatta Löp löp et olsun bu yemekle iyi ekmek yeniyor, resimde de göze çarpıyor o detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Afiyet olsun hatta Löp löp et olsun bu yemekle iyi ekmek yeniyor, resimde de göze çarpıyor o detay göremediğin daha 4 ekmek daha var ve biz toplamda 6 kişiydik yemek sonunda son parçaları kavgayla bölüşebildik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Beytiye geeelll Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Beytiye geeelll Gelmem hazirana kadar slim fit giycem 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap