Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Ciikksss.. sagliksiz.. nerde nohut, nerde bu kuru pizza.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 kuruya yok demem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Adam elit takılıyor biz pilavın yanına soğan kırsak mı diyoruz, oysa patatesi barbekü sosa mı bandırsam yoksa mayonezle mi götürsem diye düşünüyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 oysa patatesi barbekü sosa mı bandırsam yoksa mayonezle mi götürsem diye düşünüyor Afiyet olsun Bekir abi. Vallahi güzel görünüyor. Ben de birazdan nohut-pilav ikilisine yumulucam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yok yaw tamamen ortama uyma durumu. Yoksa benim tercihim de sizle aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Avrupa yakasında,Şahikanın bir lafı vardı yemek siparişi verirken.., Önden Deniz ürünleri,arkasından mantı,arkasından 10 lahmacun...yanındada cola,ama cola diyet olsun, şu sıralar kendime dikkat ediyorumda... Aklıma geldikçe gülesim geliyor.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Avrupa yakasında,Şahikanın bir lafı vardı yemek siparişi verirken.., Önden Deniz ürünleri,arkasından mantı,arkasından 10 lahmacun...yanındada cola,ama cola diyet olsun, şu sıralar kendime dikkat ediyorumda... Aklıma geldikçe gülesim geliyor.. aynı bizim forumu anlatıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 aynı bizim forumu anlatıyor İşte nedense burdan aklıma geldi...nedense çağrışım yaptı anlayamadım valla.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 nedense çağrışım yaptı anlayamadım valla. Allah Allaaah halbuki ne alakası var. Biz o kadar yiyen insanlar da değiliz ama.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Alın size reklam bile aldık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Alın size reklam bile aldık Gaçın lan gaçın, yerimiz tespit edildi.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Gaçın lan gaçın, yerimiz tespit edildi.. adamlar şafak operasyonu yaptı bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 adamlar şafak operasyonu yaptı bize Şafak değil, öğle baskını.. tam yemekteyken.. en zayıf anımızda 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Şafak değil, öğle baskını.. tam yemekteyken.. en zayıf anımızda atlayın gençlik ben kaçıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Adımız çıkmış 9'a.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap