Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Onu bunu birak da yazdigim seyi niye tekrarliyosun? Abi sen niye agresifsin bugün herkese salça oluyosun al bi snickers ye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Görmedim hayatım Hayatim mi? Tovbe estagfurullah.. Abi sen niye agresifsin bugün herkese salça oluyosun al bi snickers ye Salca mi? Agresif degilim ama olabilirim. Ozellikle de salca lafindan sonra.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Hehhehehee olmadı birbirimizi yeriz yaw:):):):):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Hehhehehee olmadı birbirimizi yeriz yaw:):):):):) Ben bi deri bi kemik... Benden bişey olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Ben bi deri bi kemik... Benden bişey olmaz Bizi aperatif niyetine yiyecekler abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Bizi aperatif niyetine yiyecekler abi Benim etim kaslı.. Tatlı olmaz... Bak bu sefer yırttım gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Ben bi deri bi kemik... Benden bişey olmaz Bizi aperatif niyetine yiyecekler abi Benim etim kaslı.. Tatlı olmaz... Bak bu sefer yırttım gibi Uleeeeen :)): mecazi anlamda yazdım yaw, rahat olun kimsenin kimseyi yediği yiyeceği yok:):):):) tabiii kıtlık olur onu bilemem,ben günün şartlarında diyorum:):):):))::):) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Homo homini lupus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Homo homini lupus. Homo homini sponsorus Bu olmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Bugün forum aç geziyor sanırım.. Kimse bir şey yememiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Olurmu hiç):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Olurmu hiç): ): ) bu sayılmaz aç gezmişsin valla sen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Bugün sıcak ev yemekleri tercih edildi..(taze fasulye menü). :)):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Vayyyyy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 En alttaki börekle en üstteki cevizliyi ben alabilir miyim? Çok güzel göründü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap